| Camirzan_Ileana_1980 a întrebat:

Salut, stiti cumva niste canale pe YouTube gen "MichellePhan" sau "Macbarbie07". Adica sa fie fete serioase, si daca se poate sa fie cu mai putin machiaj si mai multe manichiuri si clipuri D.I.Y. Si va rog nimic gen "Comaneci Alexandra"( care e ok, dar...) sau clipuri cu manichiuri d-alea "tipatoare"(ca sa nu zic de piti****ce).
>>>>FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Camirzan_Ileana_1980 explică (pentru FashionDream):

Ti-as da funda...dar vreau sa le mai dau si altora ocazia sa raspunda!

| FashionDream a răspuns (pentru Camirzan_Ileana_1980):

Ok,nici-o problema. Oricum eu nu fac asta pentru funde. Ma bucur ca te-am ajutat! big grin

| Camirzan_Ileana_1980 explică (pentru FashionDream):

Merci, esti o scumpa! Sincer, credeam ca o sa ma ia lumea in ras, ca pun intrebari mai ciudatele, dar ma bucur ca mai exista si oameni care ajuta fara sa-i comenteze pe altii!

Toata lumea mai pune cateva intrebari,, ciudatele,, dar lumea nu ar trebui sa ii judece sau sa comenteza. Oricum intrebarea ta chiar nu mi s-a parut ciudata.

12 răspunsuri:
| Changes a răspuns:

Mie îmi place mult http://www.youtube.com/user/cutepolish.E doar cu manichiuri şi mi se par foarte bine explicate.Eu personal mi-am făcut unghiile după clipurile ei.
Sper să te ajute.

| Camirzan_Ileana_1980 explică (pentru Changes):

Ok, nu te supara, dar funda se va duce la "FashionDreams" pentru. ca mi-a dat mai multe exemple. Dar, cand voi deveni membru senior, iti voi da vot!

Multumesc pentru fundita. Vizionare placuta.

| Changes a răspuns (pentru Camirzan_Ileana_1980):

Draga mea cum a spus şi FashionDreams nu sunt aici pentru fundiţe pentru că ele nu mă ajută cu absolut nimic.:*

| Camirzan_Ileana_1980 explică (pentru Changes):

Eee, stiu, dar nu vreau sa fiu rea sau sa supar pe cineva! happy

| Camirzan_Ileana_1980 explică:

Doamne, as vrea sa dau funde la toti!
Se poate? Dau funda cine imi spune! laughing

| abriella a răspuns:

Beautybaby44,strawberryelectric28, cutegirlhairstyles (pentru par), bebexo