| wonderfully a întrebat:

Stiti metode naturala de inalbire a dintilor? Mentionez ca imi spal dintii regulat si nu as vrea un anumit tratament pe la diferita clinici.HELP!

7 răspunsuri:
| kindness a răspuns:

Uite a aparut o noua pasta de dinti Bllendamed 3D Whitewinking. i-a incearca-l! spalate de 2-3 ore pe zi cu el si poate vei avea noroc in mai putin de 2 saptamaniwinking succes!

| UNfriendLY a răspuns:

Incearca cu PEARL DROPS, eu unul am incercat, si dupa 2-3 saptamani de folosire ii aveam super albi, succes

| MyMy_3116 a răspuns:

Cu sarea intr-adevar se albesc dintzii dar iti afecteaza smaltzul mai tarziu...eu te-as sfatui cu zeama de lamaie sau cu coaja de lamaie iti freci dintii dupa ce te speli cu pastawinkingbaftawinking

| Lola_6438 a răspuns:

Difera de dintii fiecaruia. Unii ii au albi chiar daca nu se spala, iar altii isi rup gingiile incercand tot felul de tratamente si tot degeaba. Deci, nu stiu ce poti sa faci. Conteaza mai mult niste dinti sanatosi decat albi neaparat. Ai prefera dinti albi, insa sensibili la rece, dulce, sa ai carii, sau niste dinti mai galbeni insa sanatosi?

| VoiceWithin a răspuns:

Eu ca sa mi-se albeasca dintii, dupa ce ma spal cu pasta clatesc bine periuta si pun sare pe ea, la inceput nu o sa aiba un gust bun dar cu timpul te vei obisnui si vei avea dinti albi. Eu folosesc colgate si apoi sare, este natural si eficient

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca cu PEARL DROPS, eu unul am incercat, si dupa 2-3 saptamani ii am super albi, succes

| Nimeni a răspuns:

Cu bicarbonat de sodiu.winking