Pentru a scapa de cosuri foloseste si photoshop online:
http://pixlr.com/editor/
De unde pot sa salvez ca nu gasesc?
De unde pot sa salvez poza?
La photoshop apesi combinatia de taste CTR + S astepti putin si it apar doua butoane apesi да.
Mai bine schimba limba ca mi-am dat seama ca nu cunosti rusa.Te uiti in bara de meniuri si alegi al 8-lea meniu ( язык ) apesi pe el si iti apare un sir de limbi si alege pe care vrei.Prima limba din lista e engleza. Succes!
Buna Lavinia. Pentru a scapa de cosuri trebuie sa reglezi secretia de sebum. Asta se poate face cu un tratament special, care contine extracte din aproximativ 20 plante si care mai contine niste buretei minusculi care absorb excesul de sebum. Fata ta se echilibreaza si scapi de cosuri. Daca vrei sa afli mai multe despre produse, spune-mi. Pup
Asta am aprofundat si eu. Cauta pe faceboook tutoriale in functie de tenul tau... Exemplu : tutorial machiaj de seara ten uscat/ochi ridicati/pometi lasati etc. Iti va folosi crede-ma...
Site pentru machiaj nu am...dar iti pot recomanda o crema foarte buna pentru. cosuri. daca iti dai cu ea sa zicem 3 zile la rand iti dispar...se numeste Cien gold