Incearca sa o aranjezi cu peria din par de mistret, pieptene din lemn, ulei, ceara, sampon de barba, si hidratant de fata (moisturiser). Eu le-am luat din seria Percy Nobleman, si sunt foarte multumit. Produsele sunt pentru sanatatea parului de barba si pentru pielea in general, nu neaparat pentru netezire si chestii, desi astea sunt efecte care se intampla odata cu folosirea lor, dar in principal sunt pentru sanatate si igiena. De asemenea poti folosi un fel de placa de par pentru barba (eu nu am folosit, deci nu spun prea multe), si va avea un alt efect, mai fain. Poti urmari tutoriale pe Youtube. Din experienta, iti spun ca pentru ziua folosita, poate si cea dea doua, inca se simt efectele, si simti ca ai un stil ingrijit. Plus, mirosurile specifice acelor produse te va motiva sa incerci in continuare.
Pana la urma urmei, ai 18 ani, esti in perioada cand ar trebui sa incerci multe lucruri, mai putin lucrurile daunatoare vietii si dezvoltarii tale.
Va trebui să te hotărăști. spui că nu îți place nici așa, nici așa. Eu personal aș miza pe portul bărbii dacă ai posibilitatea și dacă te reprezintă ca și personalitate. Sunt bărbați mai puțin norocoși pe acest aspect care nu pot crește cine știe ce barbă, deci dacă ai opțiunea asta, este un bonus.
Cred că va trebui să încerci diferite stiluri și lungimi, să o lași mai mare la un moment dat ca să ai din ce să tai, până găsești ceva ce ți se potrivește.
Oricum având optsprezece ani, calitatea bărbii se va mai îmbunătății în următorii ani.
Eu zic că ți-ar stă mai bine cu barbă de cat fără,te face mai înțelept,totuși. poart-o cum vrei tu,cu condiția să te simți bine în pielea ta,ori te simți "murdar" când o porți, ori "aiurea" când nu o porți, nu poți împacă și capra și varza, ori una ori alta, tu trebuie sa alegi.
Cu barba mica de 3-5 zile nu ai cum sa gresesti niciodata. Oricum n-avem cum sa stim noi daca iti sta bine sau nu fara sa vedem poze.
Poze nu cred ca pot trimite, dar daca vrei ti-as mai da ceva detalii, spune-mi ce ai vrea...
Nu trebuie neapărat să pari un viking, poți să-ți lași mustață cu cioc cum am eu, stil mușchetar, sau stil jack Rackham, sunt o grămadă de feluri cum poți să-ți lași părul facial fără să pari un viking, sau poți opta pentru a părea un viking?
Buna..parerea mea este ca poate sa iti stea foarte bine cu barba daca este scurta si bine pusa la punct..adica sa ai ceva model care sa iti placa..si sa o tunzi des...SUCCES