Nu, clar nu. Banchetul e un eveniment formal, nu te duci ca la piata. Acu nu e nevoie sa-ti iei chiar costum, da macar o camasa cu un sacou, in jos hai sa zicem ca merg niste blugi (Simpli, clasici, negri, fara taieturi sau alte aplicatii) iar in picioare ceva pantofi cusual-elegant, nu tenesi.
Nu este obligatoriu costumul.
Dacă lucrurile amintite nu le-ai cumpărat încă, poți cere părerea și sfatul vânzătorului de la Zara dacă acele articole se potrivesc a fi luate împreună. Nu știu dacă se potrivesc pantalonii eleganți cu tenișii. Mai degrabă o pereche de blugi. Dar cere sfatul vânzătorului, chiar daca nu vei cumpăra toate articolele din același magazin.
Nu sunt chiar pantaloni eleganți (adică sa o porți doar la eveniment speciale) sunt pantaloni pe care i ai putea purta și de zi cu zi dar eu nu îi port ca sunt albi
Este ok atunci.
Dragul meu, îmbracă te exact cum îți place ție și cum te simți tu bine. Nu e o regula sa te imbraci in costum. Distracție plăcută!
Da frate mergi cum îți place tie, eu anul trecut am fost intr o cămașă albă fără guler niște blugi negri teniși negri și un sacou subțire