| fabian12345326 a întrebat:

Salut, sunt băiat, am 15 ani și sunt la sfârșit de clasa 8 si am banchetul și la banchet nu as vrea sa ma îmbrac în costum.
Eu as vrea sa iau o pereche de pantaloni mai eleganți, albi, tenisi albi și un tricou alb cu niște flori colorate (toate astea și tricoul de la zara). V-ați putea face o impresie și sa-mi spuneți dacă este bine?

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu, clar nu. Banchetul e un eveniment formal, nu te duci ca la piata. Acu nu e nevoie sa-ti iei chiar costum, da macar o camasa cu un sacou, in jos hai sa zicem ca merg niste blugi (Simpli, clasici, negri, fara taieturi sau alte aplicatii) iar in picioare ceva pantofi cusual-elegant, nu tenesi.

| anonimg a răspuns:

Nu este obligatoriu costumul.
Dacă lucrurile amintite nu le-ai cumpărat încă, poți cere părerea și sfatul vânzătorului de la Zara dacă acele articole se potrivesc a fi luate împreună. Nu știu dacă se potrivesc pantalonii eleganți cu tenișii. Mai degrabă o pereche de blugi. Dar cere sfatul vânzătorului, chiar daca nu vei cumpăra toate articolele din același magazin.

| fabian12345326 explică (pentru anonimg):

Nu sunt chiar pantaloni eleganți (adică sa o porți doar la eveniment speciale) sunt pantaloni pe care i ai putea purta și de zi cu zi dar eu nu îi port ca sunt albi

| anonimg a răspuns (pentru fabian12345326):

Este ok atunci.

| Dishka a răspuns:

Dragul meu, îmbracă te exact cum îți place ție și cum te simți tu bine. Nu e o regula sa te imbraci in costum. Distracție plăcută!

| MarcuPopescu a răspuns:

Da frate mergi cum îți place tie, eu anul trecut am fost intr o cămașă albă fără guler niște blugi negri teniși negri și un sacou subțire