| VlogsIlie1995 a întrebat:

Salut sunt baiat am 15 ani si vreau sami vopsesc parul galben ce credeti o sami steie dati-mi o aplicatie care pot sa vad dar sa fie de Notebook aplicatia

2 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

"vreau sami vopsesc parul galben ce credeti o sami steie (...)"

Din cauza ăstora ca tine, s-au inventat și bancurile cu blondele. big grin

| BlackRose03 a răspuns:

Dupa "Salut" virgula. Dupa "baiat" virgula. Dupa "galben" punct.
"Ce" se scrie cu C mare dupa punct ca incepe o alta propozitie/fraza. Dupa "Ce credeti" se pune virgula."Sami" e cu cratima, deci se scrie "sa-mi". Cratima desparte doua cuvinte diferite si aici cratima înlocuieste vocala "î".
"Sa imi"----》"sa-mi".
"Stea" e forma corecta, nu "steie".
Si dupa asta ar fi trebuit sa adaugi si un adjectiv.Cum sa-ti stea? Rau, bine? Ca părul oricum sta, nu pleaca.Trebuie ca in acest caz sa adaugi si un adjectiv, e mai corect astfel.De ce? Pai asa ne dam mai usor seama la ce te referi, nu ne induci în eroare prin propozitii /fraze incomplete.
Cand e fara adjectiv "Ca o sa-mi stea (parul)" parca te intrebi daca va pleca sau nu de pe capul tau sau daca va fi sau nu ciufulit dupa vopsire. Cred ca marea majoritate au inteles ce ai vrut sa spui, dar totusi e incorect.Adaugand un adjectiv,spre exemplu "bine" langa "sa-mi stea" si poate sa mai scrii si "dupa vopsire" ii oferi propoziției un sens,e mai corect.
Dupa "stea" e semnul întrebării", dati-mi" e cu "D" mare.
Nu suna prea bine "Aplicatie care", nici măcar nu e scris corect gramatical. Poate "de pe care".
Dupa "sa vad" ar fi trebuit sa pui si "cum as arata". Adica...ce sa vezi? E cu subinteles, dar gramatica ramane gramatica si nu poate fi modificată.
Virgula este inainte de "dar" si "dupa sa vad", iar toata asta ar suna:
"Salut, sunt băiat, am 15 ani si vreau sa-mi vopsesc parul blond.Ce credeti,o sa-mi stea bine? Spuneti-mi o aplicatie de pe care pot sa vad, dar sa fie de Notebook aplicatia."
Si in loc de "dati-mi" e mai corect "spuneti-mi".
Nimeni nu iti poate da o aplicatie (sigur,e la figurat si este corect si asa), iti poate spune.Din moment ce suntem pe TPU si scriem, nu vorbim, nici forma asta nu e prea corecta, dar e acceptabilă,precum si cea utilizata de tine in intrebare, dar asta mi se pare mai ok.
Revenind...nu stim cum vei arata dupa vopsire(daca te vopsesti)din moment ce nu stim cum arăți, nu tuturor le sta bine blonzi, depinde de tenul tau, forma fetei, trăsăturile tale.Trebuia cel putin sa pui o poza cu tine.