anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt baiat, am 15 ani, umm si am niste intrebari mai ciudate. laughing. Doresc sa ma rad in zona pubiana, intrebarile mele sunt: 1. Pot folosi un aparat de ras electric rotativ? Am citit undeva ca se poate folosi si acela. 2. Odata l-am tuns cu foarfeca laughing)) nu tare, dar putin, dar dupa m-a mancat vreo 3 zile, de ce? Tin sa mentionez ca masina de ras e una rotativa, adica cu trei lame rotunde! Rog raspunsuri serioase, mersi. Dau funda! :d

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu ai pilozitate mare poti si cu crema depilatoare, testezi pe mana mai intai sa vezi daca nu esti alergic. Crema o lasi 3-4 minute dar recomand un big ca e mai ok cu aparatu poti ramane cu iritatii daca nu esti atent. bineinteles se poate si la unele saloane cu ceara creste parul mai rar.

| Alexandrionelu a răspuns:

Aparatul rotativ e cea mai rea varianta posibila, te ciupește de față, unde e suprafață dreapta, dar mai acolo... Asta e deja metoda de tortura.
Cu lama riști sa te tai, cu mașina de tuns tot poți sa te ciupesti, cred ca cel mai ok e cu crema depilatoare. Totuși sa ști ca și asa te va manca zona după cateva zile, când începe sa creasca parul iarăși.