N-ar conta daca ai fi gras sau nu, grasimea din par n-are legatura cu grasimea acumulata in corp.
Nu-mi dau seama cum iti pare tie ud, adica treci mana prin par si iti ramane umezeala in palma?
S-ar putea sa fie vorba despre o anumita substanta care ramane pe par dupa ce te speli, in functie de sampon sau balsam, poate ca nu te limpezesti bine, ori poate ca e mai greu de limpezit, de inlaturat aditivul respectiv. Sau poate ca transpiri la nivelul pielii capului. Ar putea fi si de la apa, daca e apa dura, atunci limpezeste mai greu.
In locul tau as schimba produsul de ingrijire a parului, n-as mai da cu nimic extra pe par (uleiuri, fixativ, gel etc) si m-as tunde un pic mai scurt, doar asa, de experiment.
Când trec mâna prin păr, rămâne umezeală în palmă, dar nu foarte tare. Părul arată ca si cum ar fi puțin transpirat, chiar dacă afară e frig sau cald.
Poate ca stai intr-u mediu unde umezeala din aer e crescuta?
Nu e umezeală. Eu mă spăl cu Wash&Go
Schimba samponul, clateste-te mai bine, sterge-te bine. Eventual tunde-te un pic mai scurt. Apoi vezi daca se mai intampla.
Eu zic sa faci ce te-am sfatuit mai sus. Daca nu se rezolva, atunci mergi la un dermatolog, sa nu fie o alergie, ori o infectie (bacterie sau ciuperca).
Cumpără un șampon pentru par gras. Recomand un șampon tratament de la dercos. Vei scăpa de probleme
Pai, el zice ca dupa 2h parul e umed. M-as mira ca parul sa nu se usuce de la sine in 2h, chiar si nesters, ca sa nu mai zic de uscat la uscator. E ciudat...
Da, e cam mult 2 ore.
N-am zis că după 2 h, ci după 2 zile (am uitat să specific)
Wow...si mai si...
DaciaRomania întreabă: