Epilarea cu ceara ar fi cea mai eficienta, singurul dezavantaj este ca doare, dar este o durere suportabilă, dar are și avantaje primul ar fi ca parul nu iti mai creste odata la 2 zile, ci dupa 2 săptămâni sau chiar o lună, al doilea este ca parul se va rări, iar al treilea ca firul de par va deveni mai subtire.
Te sfătuiesc să nu mai folosesti bigul, dacă nu te poti descurca cu ceara du-te la un salon sa vezi macar cum sta treaba, si până la urma nu esti nici primul nici ultimul care se epileaza la salon ca sa iti fie rusine sau ceva de genul. Succes!
Ceara este foarte buna, acum depinde daca o suporti sau nu. Am auzit ca rareste parul, eu nu am incercat.
Epilatorul este prea dureros.
Crema este la fel ca bigul, ia parul de la suprafata si creste repede si firul de par este gros.
In benzi nu am mare incredere, fiindca nu smulg tor parul.
Si cam astea ar fi toate metodele de epilare. Daca ai bani de o epilare definitiva esti cel mai norocos.
La subrat si in zona intima fa-te cu bigul ca nu e nicio problema, termini repede, iar pe picioare poti incerca cu ceara sau epilarea permanenta la salon, dar dureaza cateva sedinte.
anonim_4396 întreabă:
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: