| george123332 a întrebat:

Salut sunt baiat și vreau să-mi las părul până la fund (74cm). În cât timp îmi va crește?

Răspuns Câştigător
| popescuhertz a răspuns:

Este dificil de estimat în cât timp îți va crește părul până la lungimea dorită deoarece viteza de creștere a părului poate varia de la o persoană la alta și poate fi influențată de mai mulți factori, cum ar fi vârsta, rasa, tipul de păr și starea de sănătate a scalpului.

În general, părul poate crește cu aproximativ 0, 5-1, 5 cm pe lună sau 6-7 cm pe an. Asta înseamnă că, în medie, ar putea dura între 11 și 38 de luni pentru a ajunge la lungimea de 74 cm, însă acest interval de timp poate varia foarte mult în funcție de factorii menționați mai sus.

Este important să îți îngrijești părul în mod adecvat pentru a încuraja creșterea sănătoasă și pentru a preveni ruperea părului. Aceasta poate include spălarea regulată a părului cu un șampon și un balsam adecvat tipului tău de păr, pieptănarea părului în mod blând și evitarea utilizării frecvente a uscătorului de păr sau a altor instrumente de încălzire. De asemenea, poți încerca să incluzi în dieta ta alimente bogate în proteine, vitamine și minerale care pot ajuta la întărirea părului și la încurajarea creșterii.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De cand tot repeti intrebarea asta, cred ca deja ti-a crescut pana la fund.

| 753753 a răspuns:

In 74 de ani.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

6,5 ani.

| tonyc7 a răspuns:

In destul de multi ani, vreo 7 ani cel putin. Poate chiar si mai mult, 10 ani. Depinde si cat de repede creste, la unele persoane creste repede, la altele mai incet. Nu mai vorbesc ca va fi tot mai greu de intretinut pe masura ce devine tot mai lung.