| lol2 a întrebat:

Sunt clasa a VIII a A in curand va fi banchetu', in ce sa ma imbrac? [ eu m-am gand la niste pantofi albastri, o pereche de blugi albastri si o camasa albastra ]

5 răspunsuri:
| Cubulet a răspuns:

Sincer,Nu s-ar potrivi la un banchet de clasa a 8-a te rog sa interci o rochie rosie dar nu cu diferite forme pe ea sau crestata iti recomand una simpla scurta pana pe fund si niste tocuri rosii 10 cm maxim s-ar potrivi si o geanta de aia neagra sau alba, unghii daca se poate negre stiu ca se poarta cu toate culorile negrul la unghii :*:*. bfta sper ca te-am ajutat fundita?puppy dog eyes3

| Windswept a răspuns:

Salut.Eu m-am imbracat la banchetul meu intr-un sacou alb, cu pantaloni de aceeasi culoare.(merge si pe negru, depinde cum te prinde asta tu alegi), sub sacou o camasa cu o culoare fain, si pantofii ori din piele ori asortati cu camasa.Si asa s-au imbracat majoritatea, deci sper ca te-am ajutat, nu prea ma pricep la moda.

| alina58 a răspuns:

Pai depinde cum te simti tu mai bine! Eu pe clasa a 8-a m-am imbracat cu o rochie neagra, pana la genunchi, o pereche de sandale verzi si un bolerou verde. A fost ok! Cel putin, toate colegele de la mine din clasa s-au imbracat in rochite. Dar, repet! Trebuie sa te simti tu bine! Poti vorbi si cu celelalte colege, sa vezi, ele cum se imbracahappy

| Pufi1999 a răspuns:

Si fratele meu l-a avut pe 18. Iti spun sa nu te imbraci in blugi sau in vreun pantalon mai sport : din 2 clase au venit baietii asa (camasa devara in carouri, blugi sau pantaloni ma sport plus adidasi ) si aratau ca veniti de la prasit. Cei din clasa lui frate-meu aui venit in costumew de stofa cu pantofi, camasa serioasa si aratau ca scosi de pe felicitare.

Un avantaj la tinuta sport e ca este mai ieftina, dar si arata ieftin. Banchetul de a 8 a e doar o data in viatat (pentru repetenti de mai multe ori happy ) si ar trebui sa il "respecti" si sa te "respecti"

Stiu ca ma greseli gramataicale, dar n-am de gans sa le corecte. Mi-e prea somn happy

| deutSa a răspuns:

Hei! In niciun caz nu te imbraci din cap pana in picioare in albastru, aceeasi noanta, o sa dai o tenta urata si inestetica. Opteaza pentru pantofi albastrii daca tot vrei tu, o pereche de pantaloni albi mulati, sau negrii o camasa roz sau alba mai deosebita cu volanasa, etc si un papion albastru si o geanta plic albastra sau culoarea pantalonilor!