Da... e diferenta! dar ramai asa! nu baga decolorant in el sa-l deschizi ca e teroare.il termini. asteapta sa se duca din culoare, si in timp, te vopsesti din ce in ce mai deschis daca vrei!
la cum te-ai descris cred ca te prinde si culoare mai inchisa! important e sa te simti tu bine! nu ce spunem noi pe aici sau altii!
Da, intr-adevar e o diferenta! in primul rand, calmeaza-te! ramai o perioada asa cum esti acum si apoi te refaci blonda :X!
succes! :*
Buna
Si eu tot tenul alb si ochii verzi ii am sunt satena [culoarea mea naturala] si m-am vopsit satena cu reflexi auri nu se vede prea mare diferenta.
Nu este. am o prietena si tot asa sa facut si ii sta foarte bine
E socul mare pentru ca e diferenta aia de la o culoare deschisa, la una inchisa, dar nu-ti face griji, te obisnuiesti
Nu fii stresata la fel sunt si eu cu tenul alb si ochii verzi.ca si tine am fost blonda dar m-am vopsit toto cu saten inchis.prima data mi-a iesit foarte inchis, iar dupa o luna mi-am luat altul m-ai deschis si acum sunt exact cum imi place.asa ca nu fii stresata!
Aratai mai bine inainte, dar merge si culoarea asta daca esti stilul rock-emo
Buna!
Si eu am aceleasi trasaturi ca si tine Eu cred ca iti sta bine.Si eu am parul saten deschis si imi place mai mult cum imi sta cu saten inchis
ejwihss întreabă: