Faza e că eu mănânc destul de mult... dar pe corp nu pun nimic nimic. la față în schimb m-am ingrasat mult...
Daca doar la fata esti plinuta, nu cred ca se poate. Adica o varianta ar fi liposuctia, dar nu cred ca te deranjeaza chiar atat de tare...
Încearcă să bei multa apă, iar câteva exerciții pentru slăbirea feței, ar fi astea:
https://youtu.be/BCO244z8TCo
https://www.kudika.ro/......ciale.html
Pe mine m-a ajutat foarte mult primul link. Este în engleză, dar exercițiile ți le arată în imagini și sunt foarte simple.
Si tu ai avut problema asta? Si chiar a functionat?
Da, numai că eu nu sunt foarte slabă la corp, cum e în cazul tău. Dar aveam fața prea "bucălată", ca să-i zic așa. Acum sunt mult mai bine
Cam cât timp ți-a luat să slăbești la față?
După o săptămână, membrii familiei au început să mă întrebe dacă am mai slăbit, deci... Ce mă supăra pe mine era că păream și mai grasă decât eram, din cauza feței, fiindcă un om când se uită la tine, îți privește în primul rând fața și apoi corpul. Oricum, după o săptămână, am inceput să am rezultatele dorite
Doamne-ajută să fie așa și la mine! Înainte nu eram așa, până am început să stau la cămin și să mănânc la cantină. de atunci am niște "bolfuțe") mă miră faptul că nu s-a pus nimic pe corp ceea ce era mai bine cred, decât să mă îngras la față... mănânc muult, și mănânc multa pâine. apă abia dacă beau o gură pe zi, sau sunt zile în care nu beau deloc. De obicei beau doar suc, acum nu stiu daca sucul poate fi un factor
Aoleu, păi stai așa că nu e bine. Apa e cea mai importantă. Nu degeaba se tot spune să bei 2 litri de apă pe zi. Apa e unul din factorii principali care te ajută să slăbești, dar pentru asta trebuie să bei măcar 1 litru pe zi. Și ar fi bine dacă ai reduce puțin din pâine, dar tot apa e importanta
Apropo, dacă o să meargă exercițiile alea și o să mai slăbești la față, să nu te oprești brusc din a le face, fiindcă există posibilitatea să revină "bolfuțele". Eu am pățit-o E bine dacă o să continui să le faci, măcar o dată la 4 zile sau o săptămână
Am înțeles... sper să fie de folos acum mulțumesc muuuuult❤
N-ai pentru ce, mi-a făcut plăcere Sper și eu să te ajute.