Pai trebuie sa renunti la dulciuri definitiv, fara sucuri, paine/paste fainoase, unt, margarina, grasimi, banane, stuguri, prune. Ceaiul[in caz ca bei] fara zahar, exclus prajituri si inghetate, pepene verde in cantitati mici[pentru ca baloneaza], apa doar plata, nu ai voie minerala.
Trebuie sa mananci doar legume fierte sau crude si salate de fructe[mere, portocale, grefe]. Ultima masa sa fie inainte de 6 seara, trebuie sa alergi, abdomene, genoflexiuni. Si daca respecti tot ce ti'am spus o sa slabesti. Dupa 2-3 saptamani de regim rezultatele se vor vedea si vei slabi mai usor. Intradevar in primele zile e greu, dar te vei acomoda.
Sport, fa mult sport, adica ai si 1, 74 nu mi-se pare foarte anormala greutate dar totusi incearca sa mananci la aceleasi ore in fiecare zi, nu mai manca dupa ora 7, si diete nu iti recomand
iti vei strica sanatatea decat mai reduce si tu din snacksuri, paine, suc, si vei fi ok
mult noroc
Pai infometarea nu te ajuta sa slabesti
trebuie sa ai un regim mai normal si mai atent mancare usoare gen supe de legume multe fructe mancare m-ai simpla fara dulciuri apa 3-4 litri pe zi si ce e cel mai important sport. iesi alergi in parc sau te duci la sala, fitnesul te ajuta sa slabesti. daca vrei un sport anume: inotul. este un sport care chiar daca nu crezi, slabesti foarte mult
eu am 54 de kg si 1 67 si 14 ani jumate.
esti mai inalta, e normal sa ai cam peste 60 de kg, am avut in generala o colega care avea 1, 80 14 ani si 75 de kg.
depinde de corp. eu nu cred ca esti chiar atat de... nu stiu nu vreau sa te jignesc... poate doar cateva kg in minus te-ar ajuta sa arati bine, nu neaparat 20
merge faci cum vrei.
Off,stiu cum e.Si eu am ajuns odata la 84 de kg dar am reusit in 2 luni sa ajung la 70 kg.Am incercat sa nu mananc deloc paine,fara prajeluri,fara paste fainoase si tot ce contine ulei,cipsuri, dulciuri, sucuri gazoase.Incearca dimineata sa bei o lingurita de otet de mere si miere pentru ca taie pofta de mancare si poti manca doar 1 felie de paine integrala prajita cu unt, dupa-amiaza mananca 2 cremvusti sau 2 oua fierte si un fruct, bea apa plata nu sucuri naturale ca tot ingrasa seara manaca un iaurt si incearca sa nu manaci dupa ora 7.Sau mai poti manca:intr-o zi legume, alta zi fructe, alta zi carne(fiarta sau pe gratar) alta zi lactate si repeti mereu.Seara eu facem cel putin 100 de abdomene si cate 15 genoflectiuni, si mai dateam muzica putin mai tare si dansam in camera mea singura cam 20-30 de minute si asa transpiram si eliminam caloriile.Si de fiecare data cand mama imi zicea sa mananc mai mult deoarece eu mancam cate un ou fiert si un iaurt pe zi îi ziceam nu si am reusit sa slabesc.Acum tu nu incerca sa nu mananci nimic ca sa nu te imbolnavesti.
Incearca sa mananci mult mai sanatos, in sensul sa renunti complet la dulciurile, sucuri sau orice aliment de tip fast-food.
Cand urmezi o cura de slabire, trebuie sa ai in vedere un aspect important: este obligatoriu sa ai 3 mese pe zi (si, eventual, 2 gustari intre mese, bazate pe 1 fruct). Intre mesele principale trebuie sa existe un interval de maxim 6 ore. Masa de seara nu trebuie exclusa, dar trebuie sa fie pe la ora 18. La masa de seara poti sa mananci, la alegere: un gratar de peste sau pui, legume (salata sau inabusite), branza dietetica. Daca, totusi, ti se face foame spre seara poti sa mananci un iaurt dietetic
Eu iti recomand dieta balerina o gasesti aici:http://www.infoslabire.ro/......e-zi.html. iti recomand sa faci multe exercitii si daca ti dieta asa cum scrie acolo si mai faci si mult sport poti slabi pana la un kg pe zi:D
sper ca te-am ajutat
Poti sa nu mai mananci paine DELOK stii cei aia DELOK la nimic mananci ce vrei tu dar fara paine si eu am slabit 15 kg dar nu mankam delokk paine nu stiu daca poti sa rezisti eu am rezistat si acum imi este bine n(rezisti fara paine) succes
Pai nu stiu cum sa iti zic dar eu am 12 any, 1, 60 si 50 de kile (cred)
Am incercat sa nu mananc dar am observat ca ma ingras! Am facut un experiment,am mancat normal, sanatos (adica o gramada), si m-am cantarit inainte si dupa.Inainte aveam 52, 300 si dupa 51, 900.Nu stiu daca a gresit cantarul sau am probleme la stomac dar asa a patit si o prietena de-a mea(avem cantare diferite).Am inceput cu o prietena sa ne facem regimuri alimentare, fara sens pentru ca puneam prea putine calorii si nu rezistam.In fine.Eu iti zic sa faci in urmatorul mod : Sa ai 3 mese dar slabute, cu cate 3 feluri sanatoase(adica nu barabule prajite shaworma sau pizza, etc); 2 gustari intre mese(un fruct de exemplu) si sa nu mananci dupa ora 19:30. Sportul este tot ceva ce te poate ajuta.Incearca sa faci joging si sa ridici greutati mai mici de 2 kg. Sper ca am ajutat. fundita?
Mie mi se pare ca la problema ta cel mai mult ajuta sportul. Dar trebuie sa incepi de la varsta asta pentru ca daca ajungi deja prea plinuta va fi foarte greu sa slabesti. Sport...mancare echilibrata...(nu mi se pare ok sa mananci chiar putin de tot pentru ca nu mancarea este problema )
Cred ca ar trebui sa faci sport si sa mananci fructe si legume fierte sau crude. fara mancaruri cu ulei sau dulciuri
Buna Scumpa! :X
Te pot ajuta eu cu aceasta problema!
Pai nu conteaza cantitatea de mancare,
ceea ce conteaza este ceea ce mananci.
Ar trebui sa mananci sanatos adica cum ar
fii fructe, legume... nu prea multe dulciuri,
chipsuri... si sa alergi cel putin 30 de minute
sa faci un sport! Si in aproximativ o luna
o sa simti diferenta! :X
Sper ca ti-am fost de ajutor! :X
fundita?
Parerea mea este ca in acest caz singurul lucru care ar putea da vreun efect este mult, mult sport. Prin asta ma refer la alergat, la abdomene, la plimbari cu bicicleta (asta ca sa imbini utilul cu placutul) si la alte exercitii de acest gen. Pe langa toate acestea poti adauga si o dieta echilibrata... degeaba mananci o farfurie pe zi daca mananci mult... mai bine mai putin si de 3 ori pe zi. Daca nu reusesti nici asa incearca sfatul unui nutritionist pentru ca la varsta ta nu este ceva normal. Bafta la slabit
MissDelevingne întreabă: