| Instagrama a întrebat:

Sunt practic distrusa din cauza aspectului fetei, in urma acneei pe care o am si nu mai scap vad ca crying Nu mai suport...cand sa zic ca e totul ok,se mai gasesc niste ``monstrii`` sa imi iasa sadnu mai suport iar pana acum reuseam cat de cat sa imi astup afurisitele de pete,acum nu preasadNu mai imi spuneti de dermatologi ca am fost si mi a dat anticonceptionale si nu vreau sa iau asa ceva, am 23 de ani si nu am luat niciodata asa ceva,si chiar nu vreau sa iausadCosuri multe nu prea mai am,m am spalat cu sapun cu sulf,dar petele imi dau batai de cap, ma face nici sa mai ies din casacrying stiti cumva vreo crema sau vreun remediu naturist care face pielea sa se regenereze?

10 răspunsuri:
| NesquikDuoSpecial a răspuns:

SEARA
Zilnic, inmoaie o cotoneta (cerc din vata) in lapte rece si aplica pe fata cotoneta uda si asigura-te ca acoperi toata fata. Lasa laptele sa se usuce 2-5 minute, iar dupa clateste cu apa la temperatura camerei. Nu calda, nu rece. Aplica apoi gel de aloe vera de la farmacie, ti-l recomand pe cel de la dr.organic. Dupa 10 minute poti aplica crema ta de fata obisnuita sau crema (nu unguent (el blocheaza porii) de galbenele.
DIMINEATA
Dimineata curata-ti tenul cu un gel de curatare bland, hidratant (eu ma inteleg bine cu Eucerin Fragance Free hydrating cleanser) si aplica apoi gel de aloe vera. si dupa 5 minute crema ta obisnuita (de data asta nu cea de galbenele). Nu folosi machiaj, poate pudra minerala.
SAPTAMANAL
Foloseste o data pe saptamana o masca cu argila / avocado. Depinde ce preferi.
Poti folosi o masca din ulei de argan, iaurt si banane
Poti folosi si o masca din mere rase
Daca ai tenul uscat, poti aplica seara, de 2-3 ori pe saptamana, ulei de argan pe o cottoneta.
Foloseste de 2 ori pe saptamana, preferabil miercurea si duminica, un exfoliant bland. Astea sunt sfaturile mele pentru o rutina prielnica tenului cu astfel de probleme. ^_^
Iti urez o zi placuta si mult succes!

| Instagrama explică (pentru NesquikDuoSpecial):

Da,esti foarte draguta, apreciez si iti multumesc!:* DAR nu am cum sa nu imi dau cu fond de ten mai ales ca merg la munca, unde am contact cu o gramada de lume iar aspectul meu acum in mometul de fata este dezgustator sad in sensul ca am petele de care nu mai scap, cosuri nu ar mai fii doar ca petele care sunt inestetice crying( cam cat costa gelul cu aloe vera? As incerca sa ma dau asa seara...

| NesquikDuoSpecial a răspuns (pentru Instagrama):

Incearca un fond de ten mineral sau cat se poate de natural, Vichy sau Bioderma.

| MissJJ a răspuns:

Incearca praful de argila, il gasesti la plafar sau in hypermarketuri (Cora, Carrefour), ai instructiunile pe el.
Daca nu trec nici asa incearca tratamentul dermatologic cu Glyco A *fa-ti intai un test sa vezi daca esti alergica la ea, sau Brevoxyl daca mai este pe piata.

| Instagrama explică (pentru MissJJ):

De Glyco A am mai auzit.o fi bun? cam cat costa, ai idee? si brevoxyl am incarcat mi a facut bine doar pe moment sad

| MissJJ a răspuns (pentru Instagrama):

In jur de 35-40 lei este buna impotriva petelor si pentru regenerarea pielii.Eu bagam mana in foc pentru brevoxyl, dar dupa cum vezi difera in functie de organism eficienta cremei respective.Eu am auzit si de solar ca ar fi bun pentru acnee, poti sa te documentezi, daca nu incearca un alt dermatolog * sa-i explici ca nu vrei sa iei pastile.

| Instagrama explică (pentru MissJJ):

Ok,cred ca o sa incerc cu glyco A,da brevoxyl mi a facut bine doar pe moment atunci,chiar imi disparuseara, dar doar pentru moment, ca dupa aia mi au aparut sadLa solar am fost, ce i drept nu de multe ori dar nu s-a vazut diferenta, probail ca nu am fost de asa multe ori desi mi am m-ai facut si abonament laughing lenea`i marelaughing sa dea Domnu macar asa sa isi faca efectulIn prezent ma tot spal cu sapun cu sulf si mi le a uscat cat de cat dar no petele asteasadimi dau batai de cap..mersiii :*

| Andreutza098 a răspuns:

Buna:**
Incearca cu ceai de musetel care, conform dermatologilor pot duce la disparitia inflamatiei asociate cu acneea.
Fa-ti o masca cu iaurt!
Foloseste o masca de argila
Se spune ca si cu pasta de dinti iti trece.De ex eu am incercat si te ajuta dar nu asa tare. Poti incerca si cu usturoi.Si aceasta metoda am incercat-o si chiar ajuta :33
In general, producatorii de cosmetice promoveaza mastile cu namol de la Marea Moarta. Pupici, sper ca te-am ajutat:**

| Instagrama explică (pentru Andreutza098):

Mersii frumos :* sunt disperata, jur..nici nu mai stiu sa mai incerc, mi e mila sa mi bat joc asa de tenul meu sad si problema este ca marti incep munca si nu st cu ce sa ma mai dau, ca am incercat si cu usturoi dar mi sa inrosit taresad si nu vreau sa mi se agraveze mai tare.o sa ma mai spal cu sapun cu sulf, le usca, dar petele ramansadMultumesc oricum :*

| Andreutza098 a răspuns:

Buna:**
Incearca cu ceai de musetel care, conform dermatologilor pot duce la disparitia inflamatiei asociate cu acneea.
Fa-ti o masca cu iaurt!
Foloseste o masca de argila
Se spune ca si cu pasta de dinti iti trece.De ex eu am incercat si te ajuta dar nu asa tare. Poti incerca si cu usturoi.Si aceasta metoda am incercat-o si chiar ajuta :33
In general, producatorii de cosmetice promoveaza mastile cu namol de la Marea Moarta. Pupici, sper ca te-am ajutat:**