Sunt de acord cu parerea ta, chiar imi place de un baiat care are parul putin mai lung decat il are un baiat tuns scurttt si ii sta chiar frumos, dar fiecare are gusturile lui si cred ca asa cum ai zis tu ar fi ft bine dar nu ii putem convinge si p cei lalti baieti sa isi lase parul mai lung imi dai si mie fundita te rog ft frumos?
Salut! Da iti dau mare dreptate, chiar si mie imi place sa am parul un pic mai mare, dar depinde de fiecare cum vrea.
Depinde şi de faţă. Eu ca fată, prefer băieţii cu părul lung.
Faţa nu se modelează dupa păr, poate ca aşa s-au obişnuit ei şi de aici senzaţia asta, dar faţa nu se modelează după păr.
Baietii se deosebesc de fete si pentru ca au parul mai scurt, cand vad niste din aia cu plete sau cu parul in ochi, imi vine sa ii bat, ce baieti mai sunt aia.
@bogz, dar unde scrie ca baietii trebuie sa aiba parul scut si fetele parul lung? Sunt o multime cu parul scurt, dar adevarate MUIERI, parul scurt nu-i face barbati. Bine ai venit in secolul 21 !
Am evoluat, timpurile s-au schimbat, si nu mai este un secret ca baietii cu parul lung au mai mult succes la fete , pentru ca ia ceva timp sa-l ingrijesti si asta arata responsabilitate. Parul lung poate fi o forma de exprimare, un protest intern, sau pur si simplu o viziune asupra stilului.
Lasati oameni buni prejudecatile, puteti voi sa spuneti ce n-ati spune, dar cine arata mai bine la sfarsit? Baietii cu parul lung . *DAR DOAR DACA IL INGRIJESC! Parul lung nespalat cu saptamanile :/? Not hot.
Da,ai dreptate.Baietii cu par un pic mai lung arata mult mai bine, pentru ca il poate aranja si arata mai frumos. Fetele adora baietii care au grija de ei insusi si se pot aranja.
Urworstnightmare întreabă:
врЕДИна întreabă:
MatimMati întreabă: