Ai putea sa-ti dai ca pudra alba alba si sa iti cumperi cateva extensii carliontate si una din ele sa ti-o atarni pe fata...sincer mi se pare ff cool si mie imi place la nebunie de mj doar ca eu sunt fata si dansez exact ca el.
Dar nu poti sa te imbraci pe strada ca costumul, decat ca extensia aia pe fata si ca palaria si poate si ca pudra dar costumul doar la vreun concurs de talente poate
pa:*
Sincer si mie mi-a placut si imi place MJ insa nu stiu daca imi place un artist atat de mult incat sa imi doresc sa arat ca el. Daca totusi insisti ca vrei sa devi ca el poti folosi fond de ten foarte deschis la culoare si sa iti cumperi extensii...cumva vrei sa ii iei locul lui Earnest Valentinomi se pare o mare nebunie, chiar daca iti place si il admiri pe acest artist nu e nevoie sa fi ca el ca lumea sa vada ca e idolul tau, fi tu insuti, asculta muzica buna in continuare daca esti talentat poti sa canti sa dansezi dar nu iti dori sa arati ca altcineva ca nu e bine. Dumnezeu te-a lasat asa multumestete cu ce ai
ok?
bye
De ce trebuie sa fi M. J si nu tu? Daca iti place de cineva nu trebuie sa devii acea persoana.
Da, te putem ajuta. Cand vrei programarea la psiholog?
Tu iti dai seama ce ar zice lumea daca te`ar vedea asa p strada?))))). Reprofileaza`te! Lasa`l pe m. j
Sa-ti strambi nasul poti numai daca te apuci de box, in rest poti sa te dai cu fond de alb si sa-ti pui niste extensii
Cel mai bine este să fii tu însuţi. Nu este necesar să ajungi atât de departe, numai ca să fii la fel ca Michael Jackson. Ce au ajuns copiii din ziua de azi!
Michael Jackson e cel mai tare.Este idolul meu de cand aveam 6 ani.Acum am 11.
Pentru nas...nu cred ca poti face ceva insa pentru fata poti folosi ond de ten foarte deschis sau faina)
fanMJ4ever întreabă:
DaciaRomania întreabă: