@foo21okur: ce'am mai ras la postul tau. Sa'ti dau un exemplu tie, foo21okur: daca eu is prost bata, si imi iau un costum, asta ma face sa fiu mai altfel? Gandeste'te inainte sa vorbesti.
@Anonim: sa-ti zic cum sa te imbraci modern si frumos: daca faceti banchetul intr-un loc unde nu e tinuta obligatorie cred ca ar merge cum ai zis tu o camasa colorata, un carouri sau patratele ceva modern, o culoare deschisa ceva spre alb. Pantaloni merg o pereche de blugi, skinny barbatesti (adica nu super stramti, mai larguti, doar sa-ti definitiveze picioarele) simpli albastri / negri si o pereche de skateri in ton cu paleta de culori.
Vei da culoare banchetului, chiar daca unele fete (desemenea cele care gandesc ca niste babe)iti vor zice ca ti'ar fi stat mai bine cu costum, tu le poti zice: eh...asta e, eu sunt modern, nu am 150 de ani.
Cel mai bine e sa te imbraci in pas cu vremurile. Nu suport mamele care isi aduc copii de 2-3-4 ani la evenimente imbraci in costum. Adica el e copil, nu intelege, el se joaca, nu ai cum sa imbraci la papion unu' care se joaca in nisip. Eu personal asa ma imbrac: modern. Nu imi pasa ca zice, unu si altu' ca nu's elegant, eh asta's eu, ma accepti asa cum sunt, sau sanatate!
Hai bafta si sper ca te'am ajutat putin, si as dori si eu o fundita sa fac un numar impar!
Incearca sa combini stilurile de exemplu ia'ti o camasa alba sau rosie, chiar roz daca iti sta bine si niste pantaloni de costum pe care ii poti lasa cu talia mai joasa. In picioare ia'ti tenisi albi aveam si eu la banket 2 colegi cam in stilu tau din cate imi dau seama din intrebarea, si au combinat asa stilurile si crede'ma ca erau cei mai frumosi de acolo.nu poti merge aiurea in blugi la banchet, e un eveniment important si trebuie sa fii macar putin elegant, si iti garantez ca o sa arati bine asa distractie placuta!
Nene daca vrei sa fi cel mai barbat bine cum se zice in topor, asculta la fratele tau care e mai bandit putin ca tine si potriveste pe tine o camasa alba simpla cu maneci lungi cambrata, pantaloni negrii simpli, adidasi simpli albi. Camasa cambrata o poti lasa "afara", dar daca vrei sa o bagi in pantaloni pune-i o curea. Prietene trebuie sa intelegi ca simplu e aproape intotdeauna cel mai bine si elegant, normal exista unele exceptii, nu cred ca e cazul la tine. Daca nu le ai, poti cumpara de la Zara, cam 250 RON te costa o camasa+pantaloni. Sunt sigur ca o sa dai bine la colege, o sa-ti ia fata numai cei cu costum
O camasa bleu/albastra/turquoise(se poarta foarte tare aceasta culoare anul asta) sau ceva de genul, cu niste pantaloni albi sau niste jeansi mai deosebiti si cu niste conversi de aceeasi culoare cu camasa cred ca ar veni super ar fi si varianta cu un blug mai simplu si un tricou cu sacou pe deasupra si skateri sau conversi (mie mi se pare cool), dar ai zis ca nu iti place
lol1232 întreabă: