Spalatul ZILNIC cu apa calda si sapun pe fata si corp, mentin o fata curata si un corp frumos.
Una e să ai ten fin (că așa îl ai din naștere) și alta e să ai ten fără imperfecțiuni. Eu cred că nu știi ce vrei. Un ten fin poate fi foarte sensibil. Poți încerca să folosești Lumin ca să îți întreții tenul:
https://www.luminskin.com/
Îți recomand să iei abonament pentru livrare o dată la 2 luni. În fiecare seară te dai cu crema Charcoal, o ții un pic, te clătești și dai cu Moisturizing Balm pe care îl ții peste noapte. Vreo 3 zile din șapte dai dimineața cu Exfoliating Rub. Ții un pic și freci fața până vezi că se exfoliază pielea și clătești.
Ceva pentru tenul gras poate fi gel hidratant dimineață sau chiar Acnestil de la Rinastil, tot dimineața deși ăla e și dacă ești predispus la acnee - însă e bun pentru tenul uleios.
Niciodată nu am folosit niciun fel de cremă pe față am lăsat totul sa fie naturala cu riduri cu coșuri uneori cu tot asa cum este și normal uneori mai dădeam cu săpunul nivea pe față sa ma spăl pentrucă unde muncesc (construcții) eu uneori am mult praf pe față și negreală de la țevile sudate și montate după ce îmi termin eu treaba mea.