| madamadutzamada a întrebat:

Salut, tin sa precizez ca am 1.60 si 54 de kg, as vrea sa slabesc in jur de 5-6 kg, ce credeti ca este mai eficient, fitness-ul sau aerobicul?

Răspuns Câştigător
| criXxXtina a răspuns:

Greutatea depinde si dupa varsta nu numai inaltime calculeaza-ti greutatea
http://www.calcule.ro/......tutie.aspx
daca site-ul asta nu iti convine scrie pe google calculator de greutate dupa inaltime si varsta, eu am 1.65 in inaltime si aproape mereu aveam in jur de 45 de kg. Si totusi cand am slabit 3 kg eram deja colectie de oase, si cateva kg fac o diferenta, nu o sa iti stea bine daca slabesti atat de mult, mai bine 2-3 kg fiindca fundul si sanii se duc cel mai mult. Eu zic ca fitness-ul

3 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Cu sigunraţă aerobicul.

| Pinocchio a răspuns:

Eu cred ca fitness-ul este mult mai eficient decat aerobicul, arzi mai multe calorii.

| madamadutzamada explică:

Vad ca parerile sunt impartite...am 23 ani, am avut 49 kg cel mai putin si ma simteam perfect...initial avusem 52 si ajunsesem la 49, iar din fund nu imi scazuse mai deloc, se cunostea foarte putin, nu sunt grasa, pana la varsta de 18 ani am facut mult sport, am ceva muschiulet, dar peste am si un strat de tesut adipos, ce nu imi place cum se vede, mereu am fost obsedata de ideea unui abdomen plat...multumesc pentru raspunsuri