| CrushBoy89 a întrebat:

3 cuvinte: Albirea dintilor acasa. Vreau sfaturi personale, incercate, nu ceea ce este pe internet. Sunt bune la ceva pastele de dinti cu efect de albire? De multe ori merg si-mi spal dintii si au o nuanta cat de cat spre alb. Dupa ce am mancat ceva, devin din ce in ce mai galbeni -_-. Nu suport chestia asta! Ce sa fac? Multumesc frumos! happy

Răspuns Câştigător
| Sn4k3 a răspuns:

Creează un amestec din 1 linguriţă de bicarbonat, puţină pastă de dinţi, puţină zeamă de lămâie şi puţina apă oxigenată. Rezultatele se vad dupa prima spalare, cel putin la mine laughing. Bafta!

3 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Crest white strips!
Singura pasta de dinti care am obsevat sa aiba efecte de albire e Colgate Max White One dar trebuie folosita de 3 ori pe zi cateva 3 minute.
Important e sa te speli pe dinti dupa fiecare masa, macar 2 minute (nu chiar dupa ce ai terminat de mancat ci la vreo jumatate de ora), sa iti schimbi periuta de dinti periodic o data la cateva luni si poti incerca sa te speli cu bicarbonat de sodiu de 1-2 ori pe saptamana, ca si cum te-ai spala normal cu pasta.

| zamy a răspuns:

Pastele de dinti indeparteaza doar petele de suprafata. Pentru o albire intensiva ai nevoie de produse pe baza de peroxid de hidrogen (ingredientul care se foloseste si la stomatolog), care deschide porii smaltului si oxideaza petele de pe interior. Le poti gasi la pret mai mic in benzile Crest Whitestrips pe www.albirea-dintilor.com intre 150-400 lei cu diverse concentratii pentru dinti sensibili sau albire de rezultate profesionala. Se pot folosi acasa sau oriunde. Totusi nicio pasta de dinti sau benzi nu iti va rezolva cariile sau tartrul, asa ca pentru asta ai nevoie sa mergi la stomatolog.

| ginaosar a răspuns:

Vezi aici http://edent.cabanova.com/albirea-dintilor.html
Este foarte bun sper sa te ajute