Rhino correct e o prostie. Nasul e format din cartilaj si nu ai cum sa il modifici daca iti pui o chestie care te strange pe el, poti sa stai cu ala si 1 an ca nu se va intampla nimic, iti strici doar pielea nasului.
Daca ai o cocoasa pe nas nu e cazul sa apelezi la operatie. Este o metoda minim invaziva cu botox. Poate suna aiurea dar sa stii ca chiar ajuta. Ti se injecteaza o cantitate deasupra cocoasei astfel incat nasul sa se umfle oarecum in acea zona, cocoasa nu se va mai vedea. Procedura trebuie refacuta o data la fiecare 6-3 luni pentru ca atat dureaza efectul de botox, dupa incepe sa se dezumfle.
Poti afla mai multe despre procedura daca dai un search pe google.
Este diferită de metoda,, Fără bisturiu"?
Da. E minim invaziva, se folosesc doar cateva intepaturi cu acul la nivelul nasului.
Sper sa mearga link-ul
https://m.youtube.com/watch?v=TEdOXgJdkDo
Stai, acum am citi ca ai scris metoda fara bisturiu. Nu stiu in ce consta
Buna. Eu am facut acum 2 ani rinoplastie. E destul de ok, am fost internata o zi in spital. Mi-a plăcut ca dupa operație puteam sa respir direct pe nas si nu am sângerat prea mult. Am stat cu acel bandaj pe nas cam 2 săptămâni si in timpul asta nu am avut dureri. Dar in primele zile am avut ochii cam vineți si umflați.