Rămâi asa cum esti.
Piercung-urile, tatuajele si alte lucruri asemănătoare cu acestea, fac ca posesorul lor să nu fie o persoana de încredere. Nu degeaba în nici o instituție de stat posesoriii unei astfel de modă nu pot fi angajați; si cu greu vor fi acceptați si de către angajatorii particulari.
Modelele noastre nu trebuie să fie dintre aceia care promovează si încurajează o astfel de modă. Tie ti se pare cool; dar nu prea m-as lăsa pe mâna unui astfel de medic, si ce încredere ar mai inspira dacă i-am vedea astfel pe polițisti, judecători sau pe cei din conducerea statului?
Mai sunt unii care vor să dea la politie, în armată, iar acum se chinuie să-si scoată tatuajele. Mă întreb cum vor rezolva problema cei care au avut cercei in ureche si le-au rămas găurile.
Renunță la orice gand care nu iti este de folos. Găurile din cartilaje vor rămâne pentru totdeauna.
Să rămânem toți asa cum ne-a creat Dumnezeu. Frumusețea omului vine din interior, si nu de la exterior. "Ceea ce face farmecul unui om este bunătatea lui." -asa sună un proverb.
Sa nu exageram. Cind am fost sa imi fac buletinul, ala care era la poze (si facea si munca de birou, nu doar pozele) era plin de tatuaje.