Daca se inroseste, ori esti alergic/a, ori este un efect advers al cremei care dispare in cateva minute, Insa te sfatuiesc sa folosesti lama, face aceleasi lucruri ca si crema
Poate e chiar mai eficienta decat crema
Daca s-a inrosit inseamna c-ai facut alergie, foarte bine ca nu ti-ai pus si pe fata. O sa treaca roseata, ai grija si urmareste, uneori se comporta ca o arsura, depinde cat de mult ai lasat crema si cat de sensibila e pielea. Sa nu mai folosesti crema asta daca ti-a reactionat pielea asa, eventual poti incerca alta marca dar ceva mai tarziu, nu chiar acum.
Eu folosesc si la mine se inroseste si ustura dupa ce o dau jos, dau cu o crema calmanta si o las mult gen crema de galbenele si dupa nu mai am nici pe naiba.
Mda. stiu care e problema ..Ai facut o mica alergie... Poti incerca sa te dai cu crema dupa. nu prea conteaza de care. sa fie crema de corp. ar fi buna sa fie mai light, dar e buna oircum. Iti dai mustata jos si dupa ce ai terminat dai cu crema. o sa ti se duca peste cateva minute. Si nu, nu o sa iti ramana rosu. Daca da, aplica putin fond de ten
Buna.Ai facut alergie.
Incearca sa iti iei mustata cu benzi de la Sesu!
Sper ca te-am ajutat!