anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum câteva zile m-am bărbierit cu un Gillette cu 2 lame și nu mă irită deloc. Crede-ți că o să-mi crească deasă și îngrijită barba? La următorul bărbierit ce îmi recomanda-ți?

Răspuns Câştigător
| DumitruS a răspuns:

Cati ani ani? Barba se indeseste, dar in timp. Nu te grabi cu ea, stiu ca acum ti se pare cool insa crede-ma ca o sa te saturi de ea. Continua sa te barbieresti ce alta recomandare vrei? happy

5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Barba creste din ce in ce mai deasa dar nu ca te barbieresti ci punctie de genetica si dezvoltare. Daca stramosul cu care semeni a a vut barba deasa asa va fi si a ta. Daca nu...asta e!

| aumih16 a răspuns:

Vrei sa iti lasi barba? e ok! doar ca eu nu sunt fan al barbilor! dar da poate fi considerata un simbol al barbatiei!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am 17 ani si cred ca primul barbierit a fost ok. Nu cred ca o sa ma satur de ea, acum am obsesia sa pun mana pe ea si sa o mangai, app atunci cand o sa creasca iti dai seama...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu ce Gillette te-ai barbierit tu daca zici "cu doua lame"? Eu am colectie de la Gillette ( proglie, proglide power, flexball), dar nu inteleg asta "cu doua lame".

| untu a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred ca voia sa spuna ca e vorba de Gillette Match 2!