Incearca mai multe sampoane. Multi spun: foloseste aia sau ailalta. Nu este corect fiecare organism reactioneaza in felul lui. Eu am incercat de toate pana am ajuns la Clear. Dar la tine poate merge un sapun cu gudron sau Head and Shoulders. Incearca pe rand si nu te lua dupa nimeni. Mai citeste si pe net diferite variante.
Incearca Head and shoulders, eu cata vreme l-am folosit chiar am scapat de matreata. Macar ocazional il folosesti pana scapi si apoi poti sa-l mai schimbi o perioada.
Scuze ca intervin la intrebarea ta. Si mie imi place foarte tare acest sampon. Ce mirosuri ai mai incercat? Eu am cercat numai lavanda si menta. Si nu m-am 'riscat ' ( crezand ca nu o sa - mi placa) si alte mirosuri, Multu' pupici:*
Cred ca le-am avut aproximativ pe toate. Cu lavanda inca n-am incercat, l-am avut pe acela albastru deschis, menta, mar verde. Cel mai mult mi-a placut acela cu mar verde, poti sa-l iei, miroase chiar fain. Te pup! :*
Am uitat, si pe acela cred ca l-am avut ..sau lamaie?! Habar n-am. Mersi de raspuns, draguta! Pupici :*
Buna, Johnsons nu sunt asa grozave. Si se pare ca nu e compatibil cu parul tau. Incearca Alfaparf, este un produs profi la un pret foarte bun. Il gasesti la oferta zilele astea pe Strawberry net
Buna! Si eu m-am confruntat cu problema aceasta in trecut, însă am reusit sa scap de ea folosind samponul anti-matreata de la Favisan. Este natural si are un efect foarte dragut asupra parului. Îl gasesti in orice plafar sau pe site-ul celor de la Favisan. In plus, costa doar 10 lei.
Cei mai multi se plang din cauza matretii. Am descoperit 2 cai in care scapi de matreata.
1. Faci o "baie" cu apa si ulei, lasi vreo 10-15 min uleiul cu apa in pat, iar dupa o clatire cu apa calda, la jet mare. O sa se ingrase putin parul ce-i drept.
2. Mergi la farmacie si ii spui sa-ti dea un sampon cu extract de plante anti matreata. Dar necesita vreo 2 spalari zilnice, timp de vreo 2-4 zile.
Recomand ulei si apa, o zi buna.