Doamne,deci ma enerveaza chestiile gen ''esti baiat'' ''gay'' nu stiu ce, daca tu pur si simplu nu iti suporti parul de pe corp.
Vrea sa se epileze, so what? Problema voastra care ar fi?
Eu ma fac doar cu lama, dupa ce fac baie.De cand sunt mica ma fac cu lama, si mitul ''iti creste mai repede so gros'' este fals.
Stiu chestia asta, dar deja arata urat, dar urat de tot, plus ca joc fotbal si imi transpira picioarele ca la un porc.
Poti incerca si cu o masina de tuns speciala pentru parul de pe corp, daca tii neaparat sa te epilezi. Daca nu, in cel mai rau caz cu lama. Cremele nu sunt asa de eficiente si sunt si urat mirositoare. Iar de ceara banuiesc ca nu vrei sa auzi
Cam devreme totusi la 14 ani sa vrei sa te epilezi.
Fac Sport, si e destul de mult pe picioare, ca la unul de 17-18 ani, sunt si un pic mai dezvoltat si sincer sa iti zic la prima vedere cei mai multi imi dau 15-16 ani...
Iar cu lama? Pur si simplu iau lama, si il dau jos? N-ar trebui ceva crema? scuze ca intreb ca un prost, dar n-am m-ai facut asta pe picioare.
Lasa parul pe picioare, nu te mai lua dupa altii, ramai barbat, e mai ok decat fara par, deci nu o face!
Si eu am 14 ani si am avut aceeasi problema ca tine, uite o metoda mai buna, ia-ti o masina de tuns si bag-o pe picioare, o sa ai par mai putin si uniform
O sa incerc..totusi ma deranjeaza.dar nici sa-mi sclipeasca picioarele ca la o femeie nu vreau.