Mie mi se pare ca se potriveste foarte bine culoarea sprancelor cu cea a parului.Ar fi pacat sa incepi sa ti le decolorezi de acum. Daca te hotarasti vreodata sa te faci blonda, atunci ai puta sa-ti deschizi putin sprancenele la culoare pentru ca s`ar produce un contrast prea mare. Daca zici ca sunt frumoase si conturate nu mai are rost sa le subtiezi, oricum in materie de sprancene se poarta cele cat mai naturale, nu cele foarte subtiri.
Mie mi se pare ca sunt foarte ok sprancenele pentru culoarea parului tau.nu te-as sfatui deloc sa iti vopsesti princenele pentru ca eu sunt bruneta dar mai demult anul trecut m-am vopsit blonda si automat si sparncenele a trebuit sa mi le vopsesc si vreau sa iti spun ca mi-am ars sparncenele (si pielea)in ultimul hal ajunsesem sa imi curga sange si am ajuns la medic. deci pentru o prostie sau mai bine zis un capriciu am patit ce-am patit o luna am avut sprancenele distruse si in loc sa fiu data cu fond de ten si sa fiu ok trebuia sa ma dau cu tot felul de creme cu antibiotic sa nu se infecteze mai ales ca sunt si deasupra ochiilor si era foarte periculos. abia puteam iesi pe strada in primele zile nici macar nu am iesit din casa pentru ca aratam groaznic. DECI CLAR NU TE-AS SFATUI SA TE VOPSETI
Fatoo lasa'le asa ca sunt foarte ok. Dupa cine stie ce poate sa ti'se intampla... vrei sa jungi sa iti cada? sa nu mai ai sprancene de loc?
Mario1996 întreabă: