| RefikaGorecki a întrebat:

Am 14 ani si toate prietenele mele au unghii cu gel.Pe mine mama nu ma lasa sa-mi pun.As vrea sa o conving pentru ca tot timpul prietenele mele zic ca vai ca parca sunt copil mic cu unghiile date cu oja. Mersi

Răspuns Câştigător
| NakGeorge a răspuns:

Nu fi oaia care se ia dupa turma si nu face cum fac si ele doar ca sa le fi pe plac. Fi unicata si arata-le ca ai personalitatea ta proprie.

Plus ca daca te tachineaza in felul asta, o fac in gluma pentru ca sunteti prietene. Daca nu o spun din gluma si sunt rautacioase inseamna ca iti trebuie prietene noi.

2 răspunsuri:
| andreeabobo a răspuns:

Nu te lua dupa prietenele tale. La urma urmei este decizia ta! Nu inseamna ca daca ele au unghii cu gel trebuie sa aiba toata lumea.
Eu zic sa mai astepti ceva timp. Iti poti lasa unghiile sa creasca si sa iti faci tu o forma si sa le dai cu oja acasa daca vrei neaparat sa ai unghiile facute etc happy
Daca iti e teama ca te manjesti, sunt o gramada de tuturiale pe net care te ajuta. Eu personal folosesc betisoare de urechi inmuiate in acetona si sterg locurilepe piele pe care am dat cu oja din greseala.

| coracora71 a răspuns:

Ar trebui sa asculti de mama ta, nu de prietene. Unghiile cu gel sunt recomandate dupa o anumita varsta, eu as spune dupa 16 ani.