| Losnams a întrebat:

Am 15 ani (aproape 16) fac in ianuarie si imi creste barba foarte tare. Adică în 3 4 zile se vede clar ca mi-a crescut. Mama mea nu vrea sa mi-o las. Nu stiu ce sa fac. Sa mai astept pana la 18-19 ani sa mi-o las? E prea devreme?

Răspuns Apreciat de Editori
| Evolution a răspuns:

Pai in primul rand trebuie sa te uiti in oglinda si sa vezi daca iti sta bine cu barba, adica ma refer la faptul ca daca iti cresc cateva fire de par, asta nu se cheama barba si se vede urat.
Daca ai barba cat de cat uniforma, poti sa o lasi pana la un anumit nivel si sa te barbieresti odata pe saptamana.
Eu de la 16 ani a inceput sa imi creasca, ma barbieream cand se vedea prea accentuat si dupa a devenit destul de uniforma.
Asta nu inseamna sa iti lasi barba acum ca un preot, daca e uniforma si se vede bine, iti poti lasa la un anumit nivel si dupa o dai jos.
Eu ma barbieresc odata la 2 saptamani si crede'ma ca si mie imi creste destul de repede (ca in tot corpul de altfel laughing )
Vad copii si la 14 ani cu barba. Eu sunt de parere ca daca barba ta arata uniform si cat de cat bine, atunci nu vad vreo problema sa o lasi putin in evidenta.
Dar daca ai cateva fire pe acolo aiurea, e destul de nasol. Vad oameni si la 30 de ani cu fire zicand ca e barba si de fapt sunt niste "***" laughing)
Sper ca ai prins ideea, succes!

4 răspunsuri:
| Tataru_Ionut_2001 a răspuns:

Probabil că e prea devreme si nu e prea de asa pentru o barbă, asa ca cel mai bine ar fi sa o dai jos

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mai ai timp, la 16 ani să arăți ca un
Crai bătrân cu barba-n noduri,
Ca și câlții când nu-i peri,...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie de la 13 mi o crescut
Nu mai manca dulciuri ca si ele contribuie la asa ceva... Daca ai si pe corp par si ti se pare mult viziteaza un endocrinolog.
Dar eu iti recomand sa iti lasi barba asa.

| Bizon95 a răspuns:

Ce dilema are o blonda:
sa imi tai venele sau sa mi le las lungi

asa si tu, sa iti lasi barba la 15 ani sau sa te bucuri de copilarie si sa NU arati ca un adult... curand nu vei mai putea intra in scoala si or sa cheme militia ca poate esti pedofil!