Din păcate nu exista nimic care sa se întâmple peste noapte! Asta este fizicul! Te sfătuiesc sa te accepți, sa înveți sa te iubești așa cum ești tu! Singura soluție pentru sânii lăsați este la medic, un lifting pentru sâni! Costa! Dacă ești dispusă sa faci lucrul asta pentru ca nu ești tu mulțumită de tine, bafta! Cum ai ajuns tu la concluzia ca sânii tai sunt puțin lăsați? Ai făcut diferența între tine și celelalte fete? Cel mai greșit lucrul! Încearcă sa nu iei vreo decizie pripita! Și orice ai decide sa schimbi, sau sa modifici la corpul tău, mai întâi gândește-te dacă chiar este ceea ce îți dorești tu. Și dacă este! Numai bine! Bafta! Te pup!
Exista chestii care le poti face cum ar fi sportul si alimentatia dar rezultatele sunt. mici.
Singura varianta care ar aduce schimbarea pe care o vrei e aia chirurgicala.
Din cate stiu, flotarile, exercitiile pentru piept te ajuta sa ai sanii mai fermi, nu am cum sa probez ipoteza, deci nu stiu ce sa zic. Incearca doar.
Tine-ti frustrarile pentru tine
De unde pana unde frustrari? De unde ai scos-o pe asta?
Sânii care sunt mai mari, se vor mai lăsa. E vorba de gravitație, ai grija ca atunci când faci sport sa ii susții bine, sa eviți întinderea pielii. Fiecare femeie e frumoasa în felul ei. Cei care pun etichete sunt doar niște frustrați, incapabili sa recunoască diversitatea corpului uman
Nu prea ai ce sa le faci.am vazut diferite tehnici de masare a sanilor care ii face sa fie mai fermi dar din moment ce sunt deja cazuti nu vor face minuni.am auzit ca purtarea sutienelor slabeste tesutul de sub sani de aceea eu evit sa le port decat cand ma duc in oras.acasa sau daca merg la persoane apropiate nu port sutien deloc din acest motiv, sa nu mi se lase in timp.
Asta nu prea se poate rezolva prin sport, alimentatie. Dar cred ca niste exercitii pentru piept te-ar ajuta enorm...
Si stai linistita ca daca se indragosteste cineva de tine, te va vedea cea mai perfecta persoana, egal cat de urata te consideri tu?
Mulțumesc!
Cu plăcere.
anonim_4396 întreabă: