Pentru ca persoane diferite se dezvolta in mod diferit. Sau s-ar putea sa nu-ti creasca barba niciodata, asta nu ai de unde sa stii, am fosti colegi de liceu care nici acum, la 22+ ani nu au par pe fata aproape de loc. Si eram sportivi, testosteron, chestii, te-ai gandii ca toti ar trebui sa aiba.
Pilozitatea pe fata poate aparea in mod diferit, de la o persoana la alta, nu la toti apare la fel, difera dupa genele fiecaruia.
Se pare ca nu are nimeni o solutie. Eu am intrebat si medici au zis ca lipsa testosteronului e de vina.
Cred ca ar trebui sa te bucuri, ai putea sa privesti problema ca pe o binecuvantare, si mai e si economic.
Dar daca vrei sa incerci ceva iti recomand uleiul de ricin, am auzit ca aztioneaza la radacina firului de par si ajuta la crestere.
Pa pa!
Aici nu ai ce sa faci, totul depinde de genele familiei tale/ten/hormoni/alimentație.
Eu, de exemplu, la 15 ani am pe barba, părți si perciuni, dar pe gât nimic. Ideea este ca trebuie sa te razi ca sa ti se întărească rădăcinile de la "puf". O sa vezi ca, dupa ceva timp, o să-ți crească (in principiu). Sunt oameni care, la 30 de ani, nu au barba deloc. Cum am mai spus, tine foarte mult de ten, asa ca nu prea ai ce sa faci!
Funda? c:
Poti sa incerci sa te dai cu ulei de ricin dar nu cred ca o sa aiba vreun rezultat extrem de mare :3
Il poti gasi la farmacie.