| TeoTudor a întrebat:

Am 18 ani si, inca nu mi-a dat barba pe obraji. nici macar un pic, doar jos- laterale ( si acolo cateva spatii incomplete ) si ciocul. Am lasat-o sa creasca acum 2-3 luni si nu a fost deloc cum ma asteptam. inca de cand mi-a dat m-am luat si cu bigul si cu masina. Ce ar trebui sa fac sa am si eu o barba ca a lui jensen ackles de ex https://archiveofourown.org/works/6716935? Tin sa mentionez ca imi doresc asta de ceva timp si am ramas in pana de idei. Help, funda?

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Unii adolescenti nu cresc atat de repede si nu se maturizeaza atat de repede fata de cum cresc altii, totul tine de mostenirea genetica d ela aprinti.
Eu spun sa te bucuri de fata de copil cat mai mult, ca o s ate saturi de barbierit si par pe fata, toata viata!
Din pacate, chiar nu poti face nimic in acest moment. Barba ta creste hormonal si creste odata cu tine, incet-incetisor. pana la 30 de nai, probabil ca va fi completa, dar pana atunci, barbeireste-te sa nu stai cu cateva fire pe fata si traieste-ti viata, focusandu-te pe ceea ce ai deja, nu facand o obsesie din ceea ce nu poti avea.

| AnonimCuDiploma a răspuns:

Salut!
Nu prea cred ca ai ce face. Poti doar sa astepti.