| Ionicaestecher123 a întrebat:

Salut TPU!
Am auzit că dacă pun un cub de gheata într-o cârpă de bumbac și îmi dau cu ea pe fata până se topește cubul.
M-ar ajuta cu acnea și cearcăne.
De ce fel de acnee as scăpa daca aș face asta fungal sau normal?
Merge acest truc?
La ce mai ajuta un cub de gheata într-o cârpă de bumbac?
Rog seriozitate și profesionalism la răspuns.
Mulțumesc
Dau funda

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Da, e bună gheața: Reduce roşeaţa, umflăturile şi inflamaţiile.
Diminuează dimensiunea porilor pielii prin constricţia vaselor de sânge de sub piele. Cu cât sunt mai mici, cu atât scad riscurile ca bacteriile să mai declanşeze acneea. Elimină murdăria, celulele moarte ale pielii, precum şi alte impurităţi care astupă porii.

https://clickpentrufemei.ro/......33619.html

| Ionicaestecher123 explică (pentru sierra1):

In cat timp se vad efectele?
Sunt permanente?
Cum trebuie sa efectuez mișcările? Circular? Sau cum?

| Ionicaestecher123 explică (pentru sierra1):

Mă scăpa și de ridurile fetei?
Cat de des trebuie sa le fac?

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Pentru cearcane ar fi ok sa incerci pentru ca le poate diminua dar de acnee nu scapi asa, ci mergand la un dermatolog. Tot ce poate face e sa aiba un efect de minimizare a unor cosuri rosii, dureroase, atat dar sa nu tii foarte mult gheata pe cos si sa o folosesti doar infasurata intr-un material.

| Anonimul151 a răspuns:

Nu ajută cu absolut nimic. Nu mai crede prostiile acestea. Pentru a scăpa de acnee, trebuie să mergi la dermatologie și acolo îți va recomanda un tratament. Și eu mă confrunt cu acneea, încă de când a început pubertatea și nici acum nu am scăpat complet.

Am încercat și eu multe lucruri de acest gen, însă nu te vor ajuta cu nimic.

Ca să nu se răspândească pe toată fata acneea, trebuie neapărat sa începi un tratament, o crema recomandata de dermatolog.

Sa nu îți iei din farmacie pentru că îți vor face mult mai mult rău...

| Violleta2022 a răspuns:

Apa calda si sapunul te ajuta sa scapi de acnee, nu gheata, care doar te racoreste.
Apa calda si sapunul elimina toata transpiratia, praful siimpuritatile care s-au depus pe fata si au intrat in porii tenului astupandu-i. Asa se formeaza punctele negre, din mizerie care infunda porii si-i inflameaza si daca nu sunt curatati se fac bube pe fata (numite acnee).
Spala fata foarte bine cu apa calda si sapun si nu vei mai avea niciodata acnee sau puncte negre.

Splarea fetei se face:
- dimineata la trezire, ca sa elimini transpiratia si grasimea fetei.
- obligatoriu seara, cand ai revenit acasa dupa o zi de umblat prin caldura, transpiratie si praf, musai trebuei frecata fata si curatata cu multa apa calda si sapun, ca sa nu dai sansa sa se formeze punctele negre si apoi sa apara bubele/cosurile.

| sierra1 a răspuns (pentru Ionicaestecher123):

Ia-l, deschide prospectul, citește

aplică, așteptă, tragi concuziile

(nu există un algoritm de dispariția a ridurilor)

| sierra1 a răspuns (pentru Ionicaestecher123):

Ai citit ce ți-am trimis?