Da, e adevarat(are sora mea)
SI.a luat si ea si dermatologul i.a zis ca daca i se usuca pielea, sa cumpere o anumita crema... Nu stiu sigur. Poti intreba la farmacie.
O cam usuca pentru ca are substante dure in componenta. Depinde mult si de tipul tau de ten. Eu zic s-o incerci sa vezi ce efect are asupra pielii tale si daca ii face rau, renunta la ea. Daca-ti mai apar cosuri tine doar de stilul tau de viata. Trebuie sa incerci sa mananci mai sanatos, sa faci miscare si sa bei multa apa.
Slava Domnului scapam de cosuri cu el, da este foarte eficient si intr-adevar, din pacate usuca pielea...dar ca sa scapi de asta foloseste creme hidratante, geluri de curatare pentru ten uscat, iti recomand din gama NIVEA sau elmiplant skin moisture gel-crema de curatare cu extract de bumbac pe mine acest produs m-a ajutat foarte mult de la prima utilizare p.s cat despre reaparitia lor, asta tine de ingrijirea ta pe care ti-o acorzi.Ca sa eviti reaparitia lor, achizitioneaza-ti un gel de curatare cu care sa te speli in fiecare dimineata si seara, ceaiul de musetel mai este foarte foarte foarte bun