| tegflopp a întrebat:

SAlut TPU am nevoie de ajutor! ce as putea face sa imi dispara cosurile de pe fata sau ce as putea utiliza? imi trebuie sa dispara in 2 zile se poate?
va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| AriaPink a răspuns:

Pana sa dispara cosurile trebuie sa astepti putin timp! Eu folosesc Oriflame Purifying Blemish Solver si Purifying Was & Tone Gel. Sunt foarte bune si crede-ma, nu am nici-un cos pe fata si este foarte curata!

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Încearcă să pisezi două tablete de aspirină, pui câteva picături de apă pentru a face a pastă pe care o aplici pe zonele afectate, te speli cu apă călduță după ce s-a uscat pasta.
Te pup!

Răspuns utilizator avertizat
| Park1Suin a răspuns:

Nu,no sa scapi de ele peste noapte.

| Madutzza98 a răspuns:

Da se poate happy. Trebuie sa mergi la un magazin naturist sau farmacie naturista big grin si cand ajungi acolo sa ceri Tinctura de Cimbru nu costa mult, este doar vreo 7 lei happy si iti pui pe cosuri si in maxim jumatate din zi iti dispar toate cosurile, eu din aia am folosit! Sper ca ti-am fost de ajutor happy Fundita?

| AnastasescuF a răspuns:

Poti sa te duci la dermatolog sau sa-ti cumperi Zineryt

| Catabossul a răspuns:

Poti sa incerci crema de galbenele este foarte buna.Gasesti la farmacie

| edyyy33 a răspuns:

In doua zile? cam repede vrei... O solutie buna ar fi bicarbonatul de sodiu:il pui intr-un vas si adaugi apa pana se face ca o pasta, iar apoi il dai pe fata si il lasi vreo 10-15 minute; dar te asigur ca in doua zile NU iti vor disparea cosurile.cam in vreo saptamana(nu te supara, dar asa este la pubertate).

| Alinasweet02 a răspuns:

Zineryt e mai scumpa dar am auzit ca e buna.