| Andr33a123 a întrebat:

Am nevoie de cateva trucuri de infrumusetare si de ingrijire a parului. Cele mai bune primesc funda!

Răspuns Câştigător
| AnonimusGirl a răspuns:

E cam greu sa iti pot spune ce sa faci pentru ca nu iti stiu tipul de ten sau de par... Cel mai bine cauta pe youtube "my skincare routine" si eventual "dry skin" oily skin" mixt skin" si la fel poti cauta pentru par masti naturale. Iti pot sugera totusi sa folosesti sampoane solide (sub forma de sapun) naturale. Sunt mult mai bune decat cele din comert dar trebuie mai intai sa se obisnuiasca parul cu el si dupa cateva spalari vei vedea diferenta happy
Asta e tot ce pot spune, Mult noroc! big grin

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Te poţi informa aici foarte bine,
http://www.clickpentrufemei.ro/Top-7-trucuri-de-infrumusetare_0_5801.html
Te pup!

| kiduţa18 a răspuns:

Pentru păr : un gălbenuş sau două de ou, ulei de măsline sau de ricin, zeamă de lămâine şi eventual petrol (dar o să-ţi rămână miros şi trebuie să te speli de câteva ori pe urmă). Le amesteci şi le aplici pe păr. Stai cam 10-20 de minute apoi te duci şi te clăteşi bine cu apă caldă şi pe urmă te dai cu şampon o dată sau de două ori. Părul o să-ţi fie mai lucios, mai mătăsos şi n-o să ţi se îngraşe aşa repede. Mie mi s-au văzut rezultatele de prima dată, dar îmi fac săptămânal tratament.

| assi a răspuns:

Pentru ten :
iti recomand sa folosesti o crema hidratanta pentru fata si pentru ochii, daca ai probleme cu acneea sau alte probleme asemanatoare foloseste ceva tratamente si renunta cat de mult posibil la unele cosmetice care nu sunt necesare iar produsele pe care le folosesti sa fie de calitate
Pentru par:
lasa-l sa se usuce natural cat mai mult posibil, foloseste balsam si o masca potrivita tipului tau de par, si mai incearca din cand in cand si cate o masca naturalahappy

| mirelu a răspuns:

Buna Andreea, sunt farmacista. Daca vrei, te pot ajuta, doar da-mi de stire. Te pup.

| Andr33a123 explică (pentru mirelu):

Mersi dar nu am asa mare nevoie happy

| Py a răspuns:

Pai cu galbenus de ou, sau lapte, au chiar menta sau,,,,, urzica

| layla123 a răspuns:

Pai poti sa il dai cu galbenus de ou si sa stai cu el pe cap juma de ora stiu ca suna prostesc dar nu e ( ps: si eu fac la fel)