| HeLLoKiittyGirl a întrebat:

Am niște nervi... :@crying
Azi am fost la ștrand. Am stat aproape numai în apă. Și când am ajuns acasă ce să văd... m-am ars. Pe spate și pe piept sunt roșie și mă ustură rău de tot. M-am dat cu iaurt (că am auzit că este foarte bun) și cu Sofargen (o crema. mama a zis că e bună thinking)
Problema cea mare e că peste o săptămână am banchet! Și o să port o rochie cu umerii goi, fără bretele. Întrebarea este: Cum doamne o să port eu rochia dacă sunt toate roșie, și în locul unde a fost sutienul sunt albă (pielea mea normală)? Adică sunt în două culori: albă unde nu m-a prins soarele, și roșie unde m-a prins. Deci, cu ce să mă mai dau ca să treacă cât mai repede, și a doua întrebare: trece într-o săptămână până la banchet? Că eu nu pot să mă duc sub nicio formă la banchet în halul ăsta!

Funiditzăă!

7 răspunsuri:
| Ella3133 a răspuns:

Sa te dai si cu ulei de masline
din experienta mea rosata ar trebui sa treaca, daca nu poti purta pe umeri o esarfawinking

| TheBlueWolf a răspuns:

Exista niste fenomene fizice pe care ar fi trebuit sa le ai la cunostinta inainte sa mergi sa te distrezi si sa te expui pulsatiilor de radiatii ce te ataca in momentul in care te expui la un asemenea mod. Sa iti dau un exemplu general din alta perspectiva.Intrebarea ta coreleaza cu asta: "Pot sa ma iradiez daca ma plimb prin Prypiat imbracat gros si cu caciula (mentionez ca mi-am luat toate masurile de protectie si am facut inainte toate incursiunile de rigoar."Copilule, In apa se produce fenomenul de reflectie si soarele te arde ca pe bacon daca nu te-ai dat cu lotiune, de asemenea te expui riscului de cancer de piele stand fara sa iti iei cea mai mica masura de protectie la soare mai ales la intervale orare cuprinse intre 12-15.Ai cautat-o cu lumanarea, sa speram ca macar inveti din greseli si data viitoare o sa fii mult mai precauta.

| HeLLoKiittyGirl explică (pentru TheBlueWolf):

M-am dat cu loțiune și chiar cu foarte multă straight face Nu sunt chir așa de proastă.

| TheBlueWolf a răspuns (pentru HeLLoKiittyGirl):

Atunci ai probleme cu pielea, este mult prea sensibila. Sau mai este un mod de a explica. Lotiunea era slaba si proasta. Daca tu cumperi ceva pentru ca e ieftin gandeste-te la consecinte.Mai bine dai 10 lei in plus si esti sanatoasa decat sa suferi consecintele de rigoare la urma ca in cazul de fata daca ipoteza mea este corecta. Factor mai mare de protectie sau vizitarea unui medic...Parerea mea.

| HeLLoKiittyGirl explică (pentru TheBlueWolf):

Pai de fapt lotiunea era a matusii mele ca am fost cu ea (eu nu am avut si am folosit-o pe a ei) si da, ai dreptate, se poate sa fi fost proasta sau expirata, pentru ca pielea mea nu este sensibila deloc. Adica am mai fost la plaja si nu mi s-a intamplat nimic. big grin

| Preda_Florin_1990 a răspuns:

Sa te dai si cu ulei de masline
din experienta mea rosata ar trebui sa treaca, daca nu poti purta pe umeri o esarfa

Funda?! big grin

| LovElla a răspuns:

Nu stiu ce sa iti zic) du-te la faramcie si ia-ti un unguent eu am folosit unul cand am adormit pe un camp la bunikutza mea si nah mama mia cumaparat un fel de creema de peste si bunica ma mai dadea cu chisleag(lapte prins) SAU iaurt pentru ca scoate arsura deci alege una dar cea cu chisleagul e cel mai bunD fundita?:X