| Lesicyka a întrebat:

am o intrebare:ce sa fac ca parul sa-mi creasca mai repede?

5 răspunsuri:
| warmheart10 a răspuns:

Eu folosesc ulei de ricin si e foarte bun.Imi creste mai repede parul ca de obicei si are mai putine fire despicate.Il aplici pe par,masezi la scalp si il intinzi usor pe par.Apoi infasori parul cu un prosop si stai o ora sau doua,unii dorm cu el toata noaptea.Iti clatesti bine parul si poti sa til speli si cu otet,deoarece iti va da un plus de sctralucire.

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! nu cred ca poti forta ceva ce e genetic, doar sa il ajuti stimulandu-l, foloseste masca naturala din ulei masline+ galbenus de ou+vitamina A faci o maioneza si o aplici pe par, apoi invelesti capu in folie si stai cat poti tu 3-4-5 ore apoi te speli normal, foloseste ulei de ricin, infuzie de ceai din urzica, frunze de nuc.regenereaza-ti parul o data pe luna, adica sa iti tunzi din varfuri sa te tunda cineva care este usor la mana. poate nu vor fi efecte vizibile imediat, dar rau nu iti poate face, si eu folosesc aceste mici trucuri naturale si sunt multumita.
O zi frumoasa!

| Dya22 a răspuns:

Daca iti tai putin din varfuri in fiecare luna (parul fiind ud) o sa iti creasca mai repede.

| anamaria8811 a răspuns:

Incearca niste sampoane pentru cresterea parului, sau sa faci masaj cu ulei de masline ou.si mie imi creste foarte greu si nu gasesc solutia

| Lesicyka explică:

Mersi mult

Întrebări similare