| EmmyCRISS a întrebat:

am o intrebare : este bine sa ma dau de pe acum(am 15) cu fond de ten in fiecare zi?

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu este bine nici macar pentru un adult sa se de a cu fond de ten zilnic

| BiuL a răspuns:

Cred ca stii si tu ca raspunsul e nu. Eu nu am folosit fond de ten pana la 20 de ani, insa daca tu ai probleme de genul cearcane, cosuri, capilare sparte atunci ce sa zic achizitioneaza-ti fond de ten si foloseste-l cand mergi la scoala sau la ocazii speciale, nu merita sa te dai cu el sa mergi pana la abc de exemplu, insa cel mai important lucru e sa te demachiezi in fiecare seara! Daca faci asta, vei reduce aproape la zero efectele negative ale fondului de ten, ai grija si cum il aplici, sa nu iti incarci excesiv tenul, sa poate respira, in cantitati rezonabile fdt protejeaza pielea fetei de poluare, fum etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce aberatii tot vorbiti aici ma? Cine-o zis ca nu-i bine? Vedeti-va de treaba...E chiar indicat sa te faci cu fond de ten sau cu pudra macar inainte sa iesi afara pentru ca astfel eviti ca praful si murdaria sa iti intre in pori, sa ti se faca puncte negre sau mai rau, cosuri...

| pisicutzamik a răspuns:

Buna daca ai imperfectiuni da iti poti da, dar si fara sa ai, dar sa te demachezi in fiecare seara!

| Borsko a răspuns:

Nu, o sa arati ca o baba mai tarziu

| lady2in4black a răspuns:

Stii ca de regula niciun produs cosmetic nu este bun pentru ten. Am si eu 15 ani si folosesc in fiecare zi fondul de ten, nu ma pot desparti de el, si nu e bine, stiu ca nu e bine, dar eu continui sa il folosesc straight face. Concluzia, nu este bine sa folosesti fond de ten mai ales acum daca ai tenul curat si de copil si curat.

| EmmyCRISS explică (pentru lady2in4black):

Da dar eu in fiecare dimineata am cearcane

| Gabi_Arvinte_1990 a răspuns:

Nu este deloc bine as te dai in fiecare zi cu fond de ten.Cam la 2-3 zile e cel mai recomandat pentru tenul tau. Daca il dai prea des el se incarca si cand o sa imbatranesti o sa ai multe riduri din aceasta cauza

| alinutza007 a răspuns:

Bineinteles k poti sa te dai fara problema.dar este foarte bine sa folosesti o crema inainte sa te dai cu el si sa te demachiezi in fiecare seara fara exceptie.este normal sa folosesti si mi se pare f frumos k o fata sa faca tot ca sa arate bine si sa se simta bine in pielea ei.si eu folosesc de la 13 ani.fac 25 si nici un rid laughing))

| 1a2s3d4ghag a răspuns:

Sincer nu e bine sa te dai cu fond de ten deoarece cand vei creste ti se va strica tenul