Incearca sa mananci doar trei mese pe zi si foloseste un sapun petru reglarea sebumul pentru cosuri eu am incercat tratamente dar sapunul e mai bun(la pielea mea) dar nu face minuni daca te dai de doua dori, efectul in timp
Buna!
Cosuri : masca de fata cu : lpte ulei de masline fagure.
Burtica : trebuie sa faci sopr sau sa mananci fffffff sanatos
Bafta fundita?
Pai:daca ai zis ca ai putina burtica inseamna ca mananci si mai multe dulciuri. dulciurile fac cosuri.cosurile pot fi cauza te de nenumarate lucruri.da' pe tine nu te intereseaza din ce cauza se fac asa ca ideea e sa nu mai mananci multe dulciuri sa folosesti creme gomaj sau roll-on-uri si alte creme si lotiuni pentru tonifierea si curatarea tenului.Iar pentru burtica poti sa te duci la sport(un loc unde dai bine jos este la inot si dai si celulita) sau sa bei multa apa(chiar ajuta )poti purta haine putin mai largi daca esti inalta ca sa maschezi soldurile si culori inchise. Poti face fitnes sau sa mergi la sala, de asemenea poti mege cu bicicleta des la alergat sau cu rolele.
Buna. Sfatul meu este sa practici un sport/ sala sau sa faci jogging si abdomene. Incearca sa renunti la mezeluri, fast food si dulciuri si alege ciocolata neagra in detrimentul altor sortimente. Nivelul mare de zahar si grasimi poate spori aparitia acneei. Si eu am avut probleme cu cosurile si am observat ca regimul alimentar are efecte asupra tenului meu. Incearca sa renunti la produsele lactate pentru o perioada de timp. Studiile arata ca acestea favorizeaza acneea. Cauta un gel de curatare de la avene sau uriage (comanda la sensiblu) si mergi la un dentist. Un remediu foarte bun si ieftin este masca cu aspirina si miere. Pui 4 aspirie intr-o farfurioara, adaugi 3 picaturi de apa cat sa se dizolve, amesteci cu 2-3 lingurite de miere de salcam, aplici pe fata, astepti jumatate de ora si limpezesti cu apa (nici rece, nici fierbinte). Mult succes!
Umm.
foloseste in fiecare seara/dimineata. clearskin pentru cosuri...
si.
de burtica...
e mai greu, depinde cat vrei sa slabesti, si e bine sa faci muuuult sport, sa nu mananci dupa ora 6. sa nu consumi mai mult de 1700 kcal pe zi! .
sper ca te-am ajutat...
fundita?
Pentru cosuri cel mai bine ar fi sa te duci la un doctor specializat in asa ceva...Eu am fost si mi-a dat "Zyneryt".La mine a mers, dar depinde si de tenul fiecarei fete.Sau daca chiar nu vrei sa apelezi la un medic, poti sa te duci pur si simplu la farmacie si sa intrebi o farmacista mai priceputa ce ai putea folosi...Iar pentru burtica, incearca sa mananci mai sanatos, adica fara prea multe grasimi. etc si sa nu mananci dupa ora 7. Te vor ajuta si niste abdomene sau alte exercitii. Uite niste link-uri care te vor ajuta:
http://www.sanatateata.com/frumusete/abdominale.htm
http://www.eva.ro/......31066.html
Mult succes!
Poate problemele tale au legatura cu alimentatia proasta? De obicei cosurile trec singure cand iti reglezi alimentatia si consumi mai putine glucide si lapte de supermarket. Rezultatele apar in 3-6 luni. Unele cosuri pot trece de la antibiotice(dar nu le lua fara indicatia medicului). Rezultate in 2 saptamani. Cele mai eficiente metode cosmetice sunt produsele pe baza de acid salicilic si un retinoid- de preferat impreuna. Rezultate intr-o luna.La acestea adauga un sapun( dove, borax), un gomaj, o crema noncomedogenica si o lotiune tonica ca sa nu ai nasul uscat si obrajii grasi.
Burtica trece prin exercitii cardio si alimentatie: alergare, pilates, volei, sarit coarda, mers cu role, ciclism. Succes si cu putin curaj sigur o sa ai un ten superb(eu mi-am rezolvat pb tenului) si un corp asa cum il doresti.
Iiubita...
Pentru cosuri iti recomand Cutaden.Aceasta crema usca cosurile inca de la prima aplicatie.O pui noaptea iar dimineata te cureti.
Cu burtica.Trebuie sa stii ca nu trebuie sa te infometezi.Trebuie sa mananci detoate dar nu pana simti ca nu mai poti.
Energiaa pe care o iei din mancare trebuie consumata cumva.Asa ca fa mult sport.
Asta inseamna o adevarata cura de slabire.
Pup...:*
Salut Luminita!
Uite aici un articol demn de citit despre tot ce înseamnă prevenirea si tratarea coşurilor :
http://www.clopotel.ro/......le-52.html
Baftă!
cevacumva întreabă: