| jelew a întrebat:

am o mica nelamurire cu niste culori la imbracaminte, am luat un sacou cenusiu o camasa alba, pantaloni negri curea maro + incaltaminte maro, e ceva in neregula cum sunt culorile? (sunt prea multe?, nu sunt asezate bine?)

Răspuns Câştigător
| AnonymousQ666 a răspuns:

Totul este perfect! Culorile hainelor sunt inchise toate..nu este una maro si una verde laughing) deci este foarte ok. funda?

4 răspunsuri:
| DeliaCute a răspuns:

Culorile sunt inchise deci se potrivesc.Nu e nimic in neregula dupa parerea mea...Sunt asezate destul de bine si nu sunt prea multe... Funda?

| Ruxy5 a răspuns:

Este foarte ok! Nu esti verde cu albastru si mai stiu eu alte culori. Nu te ingrijora! Esti imbracata perfect!

| melisssa1521 a răspuns:

Pai cred ca nu prea sunt asezate bine dar oricum cred ca iti sta frumos data viitoare sa nu iti mai iei asa dar daca vrei poti sa iti iei asa:Camasa cu cravata Blugi negri cu curea mai subtire de culoarea neagra sau marou si incaltaminete iti iei adidasii de orice culoare dar nu de culoarea maro si in sus in caz daca iti este frig iti iei un sacou negru dar cu fermoar si sa nu iti inchizi fermoarul pana sus doar jumate deoarece trebuie sa se vada si putin camasa sper ca te-am ajutat Funda!

| Esteria a răspuns:

E in regula cred ca puse toate o sa arate bine si daca vrei sa fi mai culorata adaga o bijuterie