Buna!
In primul rand trebuie ca in fiecare seara si dimineata sa te demachiezi, chiar daca tu nu te-ai machiat nu conteza. Seara de asemnea foloseste un gel de curatare si un exfoliant, eu iti recomand garnier pure 3 in 1. Foloseste si apa termala deoarece ajuta la calmarea pielii si ajuta tenul acneic. Foloseste si un tratament, eu iti recomand ivatherm akne syt. In rest incerca sa nu iti pui mana pe fata daca esti murdara si nu stoarce cosurile.
review garnier pure 3 in 1:
http://polly-lena.blogspot.ro/2012/10/review-garnier-pure-3-in-1_14.html
reviw apa termala:
http://polly-lena.blogspot.ro/2012/11/apa-termala.html
Au frate mor cand va aud cu dermatologul. De ce nu intrebati cativa prieteni care au scapat de ele?
Ioana? Du-te la farmacie cauta Clean&Clear, este o crema cu un fel de nisip in ea. O aplici seara pe fata umeda, masezi circa 40 de secunde sau chiar un minut ( important : masezi usor), iar dupa 3-4 zile o sa vezi efectul Este foarte buna garantez pentru ea
Foloseste o masca cu argila. Poti sa cumperi de la magazin argila si o prepari acasa cu diferite ingrediente (miere, ulei de masline, etc.) sau de la diferite firme de cosmetice. Eu mi-am luat unul de la Avon Solutions, masca purificatoare si pot sa spun ca de cand o folosesc, nu mai am nicio problema cu cosurile si chiar si punctele negre au inceput sa-mi dispara de pe nas si obraji.
Nu mai asculta sfaturi dupa net. Cel mai bine este sa mergi la dermatolog. Asa vei scapa de ele garantat.
Daca totusi vrei un sfat, eu iti recomand plasturii pentru cosuri. Sunt buni si scapi de probleme imediat.
Am si eu si am inceput cu o masca de fata mie mi se pare foarte buna de la Avon, masca de fata cu lapte si miere si e reducere doar 9 lei pup
In primul rand:daca ai breton iti recomand sa nu-l ti peste frunte, prindel cu o agrafa de par si tinel asa si noaptea
in al doilea rand:trebuie sa te speli inainte de culcare
in al treilea rand:foloseste crema cu galbenele si propolis, te ajuta mult si scapi in 3-4 sau poate 5 zile de ele daca faci asta in fiecare zi
eu am incercat si a mers.
mult noroc
Si eu am o prietena care are asa ceva eu ti-as recomanda sa ai mereu un prosop sau o batista si sa te spelii pe fata des... ai grija ca prosopul sa fie moale.
anonim_4396 întreabă: