anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o,, problema" cu parul de pe picioare. Eu in 27 iulie plec la mare şi mi-am făcut programare la salon în 22 iulie pentru epilare cu ceara. big grin Întrebarea mea este următoarea:
Îmi va creste parul înapoi pana ca plec la mare?

FUNDA happy

Răspuns Câştigător
| Tinna666 a răspuns:

Nu cred ca iti va creste. eventual doar cateva firicele. tinand cont ce vei sta in apa la mare parul va creste mai repede..si eu ma epilez cu ceara si de obicei imi iau un big la mine, in caz ca apar fire nedorite sa le pot inlatura happy vacanta placuta kiss

4 răspunsuri:
| alexs99 a răspuns:

Nu-ti va creste asa repede, iar daca va creste vor fi doar cateva fire.
O seara buna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde si cat de gros ai tu firul de par.
DE obicei cel putin o saptamana ar trebui sa ai pielea fina dupa ce te faci cu ceara.
Cel mai bine ia o lama de ras la tine si in caz ca iti creste poti sa te mai faci.
Sau cel mai bine reprogrameaza-te la cosmetica mai aproape de ziua in care o sa pleci.

| CristinaSNC a răspuns:

Nu va creste, stai linistita happy. Cand iti iei parul cu ceara, pielea se pastreaza fina mai mult timp decat atunci cand o iei cu un bic, spre exemplu. Deci stai calma happy Si distractie placuta! happy

| watashiwa a răspuns:

Pai, chiar daca va creste, nu va fi aproape deloc vizibil. Mai mult depinde de persoana si hormonii acesteia. Dar, daca nu vei atrage atentie, oamenii nici nu vor avea treaba cu picioarele tale.