| Anne222011 a întrebat:

am o problema cu un inel si o bratara de Argint, anul trecut in vara am fost la bai sarate in Gorj, si s-au cam inegrit. Cum le pot curata acasa? Sau trebuie sa le duc la bijutier sa mi le curete?

6 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Se găsește la magazin cârpă specială pentru curățat argintul. Negreala rămâne pe cârpă și lasă argintul strălucitor și îngrijit.
Nu încerca cu bicarbonat sau alte soluții, nu se compară cu ce ți-am recomandat eu.

| BeautifulAngelOana a răspuns:

Am avut aceeasi problema. Pune intr-o oala apa cu bicarbonat apoi pui apa cu bicarbonatul la fiert si bagi bijuteriile in apa aceea si le lasi jumatate de ora o ora, apoi le clatesti si sunt ca si noi..am incercat si merge. Bafta :*

| ciocolatacupiperrosu a răspuns:

Eu stiam cu sare de lamaie sau zeama de la o lamaie si pasta de dinti frecate cu o periuta.

| LastNight1324235436 a răspuns:

Cu putin bicerbonat de sodiu.Iei o perie de dinti veche care nu iti mai foloseste, o inmoi putin in apa si pui pe ea bicarbonat de sodiu. Eu asa fac

| Cigarettă a răspuns:

Mie mi-a spus cineva că orice bijuterie de argint o poţi curăţa în felul următor: cu o periuţă de dinţi pe care este pastă de dinţi, cureţi şi clăteşti cu apă călduţă thinking
Nu ştiu dacă dă rezultate, dar poţi încerca happy. Acel "cineva" mi-a spus că mai mereu îşi curăţă bijuteriile de argint cu pastă de dinţi şi cică dă rezultate thinking

| ioanaapopescu a răspuns:

Pune inelul si bratara in otet cateva ore, apoi le speli cu pasta de dinti. Foloseste o periuta.