| Donis a întrebat:

Am o problema. De cand sunt mic, am avut o problema cu parul. Este ca si cum ar fi lins de vaca, este foarte cleios, si nu sta in loc. Tot ce pot sa-l fac este sa-l dau intr-o parte. Acum o luna m-am tuns foarte scurt, adica la 1, si vreau sa-l cresc intr-un fel in care sa nu mai fie asa. Cum sa ma spal la cap, cu ce, si ce alte produse sa mai folosesc?

3 răspunsuri:
| cosminamariacos989 a răspuns:

Poti folosi șampon pentru copii de la Dalin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta sampoane/masti/tratamente pentru par gras.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine, si am vazut ca si la alte persoane, merge foarte bine samponul head and shoulders classic clean 2 in 1 ( musai 2 in 1, varianta simpla iti lasa parul de zici ca nu te-ai mai spalat de o saptamana dupa ce il usuci ) - nu imi provoaca matreata si imi tine parul curat 4 zile, ceea ce alte sampoane nu reuses.

O alta varianta mai blanda, care este potrivita pentru un scalp care se ingrasa din cauza ca este deshidratat, este samponul Balea Med Ultra Sensitive ( il gasesti in magazinele DM - costa 10-11 lei ) - nu contine iritanti, are surfactanti/agenti de curatare blanzi si multe ingrediente benefice pentru scalp precum : Glycerin, Panthenol ( vitamina B5 ), Niacinamide ( vitamina B3 ), Tocopherol ( Vitamina E ) si Lecithin. Glicerina si Pantenol-ul sunt umectanti - mentin nivelul de hidratare.
https://www.dm.de/balea-shampoo-ultra-sensitive-p4010355795809.html

Consuma apa inainte sa iti fie sete, incearca sa consumi un procent mai mare de alimente sanatoase, evita grasimile nesanatoase si nu consuma prajeli. Nu-ti baga mainile in pat, nu il freca dupa baie ( tapoteaza-l usor cu prosopul ca sa iei excesul de apa ) si spala regulat peria sau pieptanul.