| Analiaa a întrebat:

am o problema, eu locuiesc cu bunica pentru ca mama mea si tatal meu sunt in Germania! am parul ondulat si cu volum mult! si m-am hotarat sa mi-l filez dar nu ma lasa bunica si mama eu imi doresc foarte mult pentru ca imi urasc parul! il vreau mai subtire! ma puteti ajuta cu ce sa o conving pe bunica dar pe mama? ce sa le zic? va rog ajutati-ma puppy dog eyes kiss (tinand cont ca am 13 ani)

Răspuns Câştigător
| FashionDream a răspuns:

Buna. Si eu am avut probleme asemanatoare, dar cu mama... Daca mama nu ma lasa sa fac ceva eu ma rog de ea o zi intreaga pana cedeaza, iar daca nu cedeaza fac acel lucru oricum.(nu lucruri rele!)De ex:
Acum cateva luni ma rugam de ea sa ma lase sa imi fac suvite, a spus ca nu ma lasa, m-am rugat de ea 2 zile pana cand mi-a spus ca o innebunesc si sa o las in pace. I-am zis ca o sa o las in pace doar atunci cand o sa imi dea voie, si mi-a dat, a 2 zi mi-am facut suvite. Deci poti incerca si tu,, manipularea,, Sau....cum zice si. mona. fileaza-ti parul si nu ii spune bunicii tale, nu are ce sa iti mai faca daca fapta e consumata deja.Ai 13 ani (si eu am tot 13 big grin ) cred ca esti destul de matura sa iei asemenea decizii. E parul tau, faci ce vrei cu el, nu e ca si cum te-ai tatua sau... mai stiu eu ce.Stai de vorba cu bunica si cu mama ta si poate ajungeti la o intelegere. Promite-le ca o sa fi cuminte sau ca iei note mai bune sau cum a zis mona spune-le iti doresti mult asta de craciun.Alte sfaturi nu mai am. Bafta!

6 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Insista! Pana la urma o sa cedeze. Asa sunt toate mamele, bunicile daca insisti oricat de tare s-ar tine ele pana la urma tot o sa cedeze.

| mona a răspuns:

Fileaza-l la varfuri mai mult fara sa stie bunica ta

| Analiaa explică (pentru mona):

Dar nu stii ceva sfaturi? ce sa-i zic cu ce sa o conving? te rogg

| mona a răspuns (pentru Analiaa):

Fi dragostoasa mai mult cu bunica ta, linguseste-te pe langa ea si spune-i ca asta iti doresti cel mai mult de craciun, asa poate se mai imbuneaza si va accepta

| Analiaa explică:

Am convinso...azi am fost la coafor si mi l-am filat l-am tuns si in scari! :*:*

| alevip a răspuns:

Nu o convinge fileaza-l si nu o sa abia ce sa iti faca...esti mare