| Bee123 a întrebat:

Am o problema, eu sunt tunsa in scari cu bretonul asimetric si in fiecare dimineata cand ma trezesc bretonul imi sta foarte PROST adica sta impartit in 2(CEEA CE NU TRB.): intr-o parte sta pe dreapta si este,, indoit" si intr-o parte pe stanga si sta umflat si indoit. Din cauza asta trebuie. sa mi-l ud cu apa in fiecare dimineata ca sa se aranjeze si sa revina la forma normala. Ce pot sa fac sa numai stea asa dimineata, si sa nu-l mai ud cu apa, nu vreau sa fac sinozita frontala?! HELPPPPP! Dau FUNDOI SI VOT!

Răspuns Câştigător
| Corinutsaa a răspuns:

Indreapata`l cu placa ...alceva nu`i de facut.
:*
Bafta

3 răspunsuri:
| blondissima a răspuns:

Daca ne-ar sta parul asa cum vrem noi tot timpul nu ar mai exista coafezele. Stai linistita ca nu o sa faci sinuzita pentru ca-ti umezesti bretonul in fiecare dimineata. Ai putea incerca inainte sa dormi sa-ti prinzi bretonul cu o clamuta sau doua, si sigur le-ai pierde prin pat in somn.Eu iti doresc asta sa fie cea mai mare problema a ta in viata, ca nu-ti sta bretonul cum vrei tu in fiecare dimineata. happy

| Anname a răspuns:

Il intinzi cu placa ( s.ar putea sa reziste mai multe zile)

| PinkDea a răspuns:

Nu cred ca poti face ceva ca sa nu iti mai arete asa, dar ai putea dimineata sa-ti intinzi bretunul cu placa :d