anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problemă legată de par, după ce il spal, sunt baiat.Mereu după ce il spal,mă spal cu Clear Men,am incercat si cu alt sampon dar asta e mai bun,deci dupa ce ma spal,parul meu nu are niciun stapan,sta cum vrea,e pufos si umflat si nu pot sa il aranjez de nicio culoare, de precizat faptul că am parul maricel.Ce pot să fac? Am inteles ca nu trebuie sa ma usuc cu feonul si sa ma dau cu niste gel sau fixativ dupa ce se usuca, asta m-a ajutat dar tot nu cat am vrut eu.
Ps : nu folosesc balsam

3 răspunsuri:
| timeOUT a răspuns:

Eu folosesc Nivea Men, si patesc acelasi lucru. trebuie sa il las o zi sa il pot aranja cum vreau, sau imediat cu fixativ, dar stii ce poti face, dupa ce dai de 2 ori cu sampon (eu asa fac), nu te mai clatesti. Parul o sa stea mai bine, nu se mai face pufos (nici aerul nu intra daca e asa), si o sa il modelezi mai usor.

| NoName2 a răspuns:

Pai este pufos pentru ca abia l-ai spalat, este normal

| Didm a răspuns:

Chiar daca esti baiat ai putea sa incerci sa folosesti un balsam(de la Dove de ex.), o sa iti stea parului mult mai aranjat, iar atunci cand vrei sa iti faci freza poti sa iti dai cu fixativ sau ceara de par si o sa iti stea asa cum vrei tu.