Aoleu,am patit chestia asta de ziua mea, acum 2 ani. Aveam mana rupta si capul stramb cand am suflat in lumanari))Da, am tras un somnic inainte sa vina invitatii si aparent "M-a tras curentul".Am fost la medic si nu mi-a dat nicio solutie, mi-a zis ca o sa treaca in cateva zile.Stiu cat de tare doare, eu eram blocata pe partea stanga si desi medicul nu mi-a recomandat nimic tin minte ca am mers la farmacie si am gasit o alifie pe care mi-o dadeam pe gat ca sa nu ma mai doara.Nu facea minuni, durerea tot acolo era, dar mie mi-a trecut cam in 2 zile, in a 3-a zi deja imi puteam roti capul chiar daca ma mai durea putin.Nu stiu daca a fost de la alifie, imi masam gatul cu ea si incercam sa il misc, dar totusi cred ca ar fi bine sa se duca o ruda ceva sa intrebe farmacista decat sa stai pur si simplu si sa astepti.Nu-ti face griji, o sa treaca, daca nu se intampla sa fie de ziua mea si sa am poza de cand tinea mama tortul putin stramb ca sa il vad si eu drept nu cred ca imi aminteam de incident)
Încearcă să îți rotești capul sau să îl dai sus jos nu știu care merge dar eu am pățit. Sper că te-am ajutat!
Si mie mi s-a intamplat. M.a tinut vreo cateva zile. Maseaza unde te doare, apasat dar nu cat sa te doara mult mai rau. Incearca sa mai misti capul din cand in cand